12/01/13

1 Aralık 2013 Pazar

Bir Hurdacının Hayatı full izle


Nefes kesecek 75 dklık film sizleri bekliyor. 2013 yapımı filmi Danis Tanovic yönetmiştir. Filmin başrollerinde ise Nazif Mujic,Senada Alimanovic,Semsa Mujic,Sandra Mujic gibi kaliteli isimler bulunuyor. Filmin yönetmeni ise Danis Tanovic .

Soğuk genel bakış


2013 yapımı filmi Uğur Yücel yönetmiştir. Genel bir özet yapacak olursak eğer ; Uğur Yücel'in yönetiği film, ilk gösterimini Berlin Film Festivali'nde yapacak. Erol Avcı yapımcılığında gerçekleşen ve başrollerde Cenk Medet Alibeyoğlu, A. Rıfat Şungar, Valeria Skorokhodova, Yulia Vanyukova, Yulia Erenler, Ezgi Mola, Şebnem Bozoklu, Rıza Sönmez gibi isimleri bir araya getiren filmin fragmanı fena merak uyandırıyor. Kars’ta geçen film, gece kulübünde çalışan üç rus kız kardeş ve onlardan birine aşık olan bir demiryolu işçisi hakkında. Filmin Türkiye gösterimine dair henüz bir bilgi maalesef yok.  . Filmin yönetmeni ise Uğur Yücel . Erol Avcı Yapıtı bir film ! Ezgi Mola,Ahmet Rıfat Şungar,Şebnem Bozoklu,Rıza Sönmez,Cenk Medet Alibeyoğlu , Soğuk filminin başrollerini üstleniyor.

Bu İşte Bir Yalnızlık Var hakkında


Filmin yapımcılığını Murat Akdilek üstlenmiştir. Bu İşte Bir Yalnızlık Var , Özgü Namal,Engin Altan Düzyatan,Wilma Elles,Emin Gürsoy,Gaye Gürsel gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Yönetmen koltuğunda Ketche bulunmaktadır. Bu İşte Bir Yalnızlık Var içeriğinden kısaca bahsetmek gerekirse ; Birkaç yıl öncesinde bir rock grubunda çalan Mehmet (Engin Altan Düzyatan) eşinden boşanmış, müziği bırakmış yalnız bir adamdır. Onu hayata bağlayan tek şey haftada bir gün görebildiği kızı Ezgi’dir. Mehmet, senelerdir dostları olan Ayşe (Özgü Namal) ve eşiyle hala aynı apartmanda yaşamaktadır. Bir gece Ayşe’yle kocası arasında şiddetli bir kavga çıkar ve eşi evi terk eder. Mehmet durumu öğrenmek için Ayşe’nin kapısını çalar. Mehmet’in de Ayşe’nin de kaderleri o saniyeden sonra değişmiştir artık… Tuna Kiremitçi'nin kitabından uyarlanan filmin vizyon tarihi 13 Aralık 2013. 2013 yapımı filmi Ketche yönetmiştir.

Anormal Aktivite özeti


Nefes kesecek 99 dklık film sizleri bekliyor. Anormal Aktivite , Marlon Wayans,David Koechner,Dave Sheridan,Essence Atkins,Marlene Forte gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. 2013 yapımı filmi Michael Tiddes yönetmiştir. Michael Tiddes ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Anormal Aktivite özeti ise ; Malcolm ve Kisha sonunda istedikleri eve kavuşurlar. Yalnız taşındıkları evde ibliste ikamet etmektedir. Evde yaşanan korku, komedi aksiyona, medyum, rahip ve hayalet avcılarıda katılır.. .

Anormal Aktivite genel bakış


Anormal Aktivite özeti ise ; Malcolm ve Kisha sonunda istedikleri eve kavuşurlar. Yalnız taşındıkları evde ibliste ikamet etmektedir. Evde yaşanan korku, komedi aksiyona, medyum, rahip ve hayalet avcılarıda katılır.. . Filmin başrollerinde ise Marlon Wayans,David Koechner,Dave Sheridan,Essence Atkins,Marlene Forte gibi kaliteli isimler bulunuyor. 2013 yapımı filmi Michael Tiddes yönetmiştir. Yönetmen koltuğunda Michael Tiddes bulunmaktadır. Nefes kesecek 99 dklık film sizleri bekliyor.

Kızım İçin hakkında


Filmin başrollerinde ise Yetkin Dikinciler,Eda Ece,İnci Türkay,Berke Üzrek,Yakup Yavru gibi kaliteli isimler bulunuyor. 2013 yapımı filmi Hakan Haksun yönetmiştir. Kızım İçin konusu ise ; Kırklı yaşların ortasındaki Tuncer, yıllar önce karısından boşanıp kendi hayatına yönelmiştir. Babasının varlığından habersiz büyüyen Tuba ise 18 yaşını doldurmasına üç hafta kala, bir anda karşısında Tuncer’i bulur. Onunla birlikte hayallerini aşan bir yolculuğa çıkar. Tuba, ilginç yolculukta, babası olduğunu iddia eden deli dolu ve gizemli Tuncer’i tanırken, büyük sürprizlerle karşılaşacaktır. Bir yandan hayatında eksikliğini hissettiği sevgilerle, diğer yandan aşkla tanışacaktır.Babasıyla ilgili tek bir anısı bile olmayan Tuba için anılarda kalacak “an”lar inşa etmeye çalışır Tuncer. Çünkü hayat, yaşanamayanlara hayıflanmak değildir... Yaşananlardan hatıralarda kalandır! Filmin yapımcılığını Kemal Seden üstlenmiştir. Hakan Haksun ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor..

Ölümsüz Aşk hakkında


Ölümsüz Aşk içeriğinden kısaca bahsetmek gerekirse ; Ruth ve Bob, Teksas'ın suç dolu topraklarında tozu dumana katan bir çifttir. 1970'leringetirdiği bütün kanunsuzluklar, tehditler ve ihanetler onların hayatının bir parçasıdır ve dahası birbirlerine çok âşıktırlar. Bir gün polislerle bir çatışmaya girerler ve Ruth bir polisi vurur. Ama suçu onun yerine Bob üstlenir. 4 sene sonra hapishaneden kaçan Bob, sevgilisi ve kendisi hapishaneyken doğan kızını aramaya koyulur. Ben Foster,Casey Affleck,Rami Malek,Rooney Mara,Charles Baker , Ölümsüz Aşk filminin başrollerini üstleniyor. Nefes kesecek 105 dklık film sizleri bekliyor. Ölümsüz Aşk yapımcısı ise Cassian Elwes . Filmin yönetmeni ise David Lowery . 2013 yapımı filmi David Lowery yönetmiştir.

Düğün Dernek özeti


Filmin başrollerinde ise Ahmet Kural,Murat Cemcir,Rasim Öztekin,Devrim Yakut,Barış Yıldız gibi kaliteli isimler bulunuyor. Düğün Dernek konusu ise ; İşler Güçler dizisinin yönetmeni Selçuk Aydemir'in yazıp yönettiği, başrollerde ise Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Binnur Kaya nın oynadığı film. 2013'ün sonlarında gösterime girecek filmin çekimleri Erzincan ve Sivas'ta yapılmıştır.

 

Orta Anadolu'daki bir köy düğününde dünyanın çivisi çıkar ve planlanan evlilik sürprizler doğurmaya başlar... 2013 yapımı filmi Selçuk Aydemir yönetmiştir. Filmin yönetmeni ise Selçuk Aydemir . Necati Akpınar Yapıtı bir film !

Düğün Dernek özeti


Düğün Dernek , Ahmet Kural,Murat Cemcir,Rasim Öztekin,Devrim Yakut,Barış Yıldız gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Filmin yönetmeni ise Selçuk Aydemir . Necati Akpınar Yapıtı bir film ! Düğün Dernek konusu ise ; İşler Güçler dizisinin yönetmeni Selçuk Aydemir'in yazıp yönettiği, başrollerde ise Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Binnur Kaya nın oynadığı film. 2013'ün sonlarında gösterime girecek filmin çekimleri Erzincan ve Sivas'ta yapılmıştır.

 

Orta Anadolu'daki bir köy düğününde dünyanın çivisi çıkar ve planlanan evlilik sürprizler doğurmaya başlar... 2013 yapımı filmi Selçuk Aydemir yönetmiştir.

Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor genel bakış


Nefes kesecek 88 dklık film sizleri bekliyor. 2012 yapımı filmi Steve Martino yönetmiştir. Lori Forte Yapıtı bir film ! Steve Martino ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Genel bir özet yapacak olursak eğer ; Bir buzdağından derme çatma bir gemi yapan kahramanlarımızın maceralarla dolu epik deniz seferi başlıyor. Manny ve arkadaşlarını bu yeni dünyada egzotik deniz canavarları ve acımasız korsanlar da bekliyor. . Seann William Scott,Queen Latifah,John Leguizamo,Kunal Nayyar,Denis Leary , Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor filminin başrollerini üstleniyor.

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları genel bakış


2013 yapımı filmi Peter Jackson yönetmiştir. Filmin yapımcılığını Peter Jackson üstlenmiştir. Filmin yönetmeni ise Peter Jackson . Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları , Martin Freeman,Richard Armitage,Ian McKellen,Cate Blanchett,Evangeline Lilly gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları içeriğinden kısaca bahsetmek gerekirse ; Misty Dağları'ndan başarıyla geçen Thorin ve beraberindekilerin Mirkwood ormanındaki zorlu maceralarına odaklanıyor. Yanlarında Büyücü Gandalf olmadan ormanı geçmek zorunda olan Hobbitler insanların yaşadığı bölgeye ulaştığında Bilbo Baggins'in cücelerle olan anlaşması da son bulacak. Yalnız Dağ'a ulaşmak zorunda olan ekip ulu ejder Smaug'un saklandığı inine giden Gizli kapı'yı bulabilecekler mi? Peki güneye doğru gizli bir görev peşinde olduğunu söyleyen Gandalf nerede?

Hobbit: Smaug'un Viranesi adıyla da bilinen film, 2013 Aralık ayında gösterime girecek.