12/26/13

26 Aralık 2013 Perşembe

Los Bandoleros film özeti


Vin Diesel,Michelle Rodriguez,Sung Kang,Don Omar,Tego Calderon , Los Bandoleros filminin başrollerini üstleniyor. Vin Diesel ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Vin Diesel Yapıtı bir film ! Nefes kesecek 23 dklık film sizleri bekliyor. 2009 yapımı filmi Vin Diesel yönetmiştir.

Partysaurus Rex filmi izle


Partysaurus Rex yapımcısı ise John Lasseter . Filmin başrollerinde ise null gibi kaliteli isimler bulunuyor. 2012 yapımı filmi yönetmiştir.

The Mummy filmi izle


Filmin yönetmeni ise Andres Muschietti . Filmin başrollerinde ise null gibi kaliteli isimler bulunuyor. 2016 yapımı filmi Andres Muschietti yönetmiştir.

Love Land filmini hd izle


Juli Erickson,Shiree Nelson,Skyy Moore,April Hartman,David DeLao , Love Land filminin başrollerini üstleniyor. 2014 yapımı filmi Joshua Tate yönetmiştir. Joshua Tate ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Love Land yapımcısı ise Maritte Lee Go .

Paint filmi vizyon tarihi


2014 yapımı filmi yönetmiştir. Vincent De Paul Yapıtı bir film ! Paint , Tony Todd,Vincent De Paul,Lilah Richcreek gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor.

Un cartus de kent si un pachet de cafea filmine genel bakış


null , Un cartus de kent si un pachet de cafea filminin başrollerini üstleniyor. 2004 yapımı filmi Cristi Puiu yönetmiştir. Filmin yönetmeni ise Cristi Puiu .