01/26/14

26 Ocak 2014 Pazar

Kimliksiz filmi vizyon tarihi


2011 yapımı filmi Jaume Collet-Serra yönetmiştir. Filmin yapımcılığını Joel Silver üstlenmiştir. Filmin başrollerinde ise Liam Neeson,Diane Kruger,January Jones,Bruno Ganz,Sebastian Koch gibi kaliteli isimler bulunuyor. Nefes kesecek 113 dklık film sizleri bekliyor. Filmin yönetmeni ise Jaume Collet-Serra .

Kıyamet Gecesi filmi full izle


Nefes kesecek 91 dklık film sizleri bekliyor. 2010 yapımı filmi Brad Anderson yönetmiştir. Kıyamet Gecesi yapımcısı ise Celine Rattray . Filmin başrollerinde ise Hayden Christensen,Thandie Newton,John Leguizamo,Jordan Trovillion,Larry Fessenden gibi kaliteli isimler bulunuyor. Yönetmen koltuğunda Brad Anderson bulunmaktadır.

Limonata Ağzı filmini hd izle


Filmin başrollerinde ise Bridgit Mendler,Adam Hicks,Hayley Kiyoko,Naomi Scott,Nick Roux gibi kaliteli isimler bulunuyor. Filmin yönetmeni ise Patricia Riggen . Debra Martin Chase Yapıtı bir film ! Nefes kesecek 103 dklık film sizleri bekliyor. 2011 yapımı filmi Patricia Riggen yönetmiştir.

Felekten Bir Gece Daha filmine genel bakış


Nefes kesecek 102 dklık film sizleri bekliyor. 2011 yapımı filmi Todd Phillips yönetmiştir. Todd Phillips Yapıtı bir film ! Bradley Cooper,Zach Galifianakis,Justin Bartha,Paul Giamatti,Jamie Chung , Felekten Bir Gece Daha filminin başrollerini üstleniyor. Todd Phillips ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor..

Super 8 filmi izle


Yönetmen koltuğunda J.J. Abrams bulunmaktadır. Super 8 yapımcısı ise Steven Spielberg . Filmin başrollerinde ise Elle Fanning,Amanda Michalka,Ron Eldard,Joel Courtney,Kyle Chandler gibi kaliteli isimler bulunuyor. 2011 yapımı filmi J.J. Abrams yönetmiştir. Nefes kesecek 112 dklık film sizleri bekliyor.

Julia´nın Gözleri filmini hd izle


2010 yapımı filmi Guillem Morales yönetmiştir. Belén Rueda,Lluís Homar,Clara Segura,Daniel Grao,Joan Dalmau , Julia´nın Gözleri filminin başrollerini üstleniyor. Filmin yönetmeni ise Guillem Morales . Nefes kesecek 118 dklık film sizleri bekliyor. Filmin yapımcılığını Guillermo del Toro üstlenmiştir.

Bayram Ve Savas filmini hd izle


Nefes kesecek 70 dklık film sizleri bekliyor. 2011 yapımı filmi Benoît Delépine yönetmiştir. Bayram Ve Savas , Gérard Depardieu,Yolande Moreau,Marie Gillain,Frederik Du Chau gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Yönetmen koltuğunda Benoît Delépine bulunmaktadır.

Kara Büyü filmini hd izle


John V. Soto ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. 2010 yapımı filmi John V. Soto yönetmiştir. Michael Dorman,Tahyna Tozzi,Travis Fimmel,Ben Mendelsohn,Jessica Marais , Kara Büyü filminin başrollerini üstleniyor. Kara Büyü yapımcısı ise Kane Manera . Nefes kesecek 89 dklık film sizleri bekliyor.

Tost filmi


2010 yapımı filmi S.j. Clarkson yönetmiştir. Yönetmen koltuğunda S.j. Clarkson bulunmaktadır. Helena Bonham Carter,Freddie Highmore,Matthew Mcnulty,Ken Stott,Louise Mardenborough , Tost filminin başrollerini üstleniyor. Nefes kesecek 96 dklık film sizleri bekliyor. Alison Owen Yapıtı bir film !

Babamın Penguenleri filmi hakkında


Filmin yönetmeni ise Mark Waters . Jim Carrey,Carla Gugino,Madeline Carroll,Clark Gregg,Angela Lansbury , Babamın Penguenleri filminin başrollerini üstleniyor. Nefes kesecek 94 dklık film sizleri bekliyor. 2011 yapımı filmi Mark Waters yönetmiştir. Filmin yapımcılığını John Davis üstlenmiştir.

Son Durak 5 filmi izle


Tamer Hassan Yapıtı bir film ! Filmin yönetmeni ise Steven Quale . 2011 yapımı filmi Steven Quale yönetmiştir. Nicholas D'agosto,Emma Bell,Micah Sloat,Tony Todd,Devon Sawa , Son Durak 5 filminin başrollerini üstleniyor. Nefes kesecek 92 dklık film sizleri bekliyor.

Arkadaştan Öte filmini hd izle


Arkadaştan Öte yapımcısı ise Ivan Reitman . 2011 yapımı filmi Will Gluck yönetmiştir. Nefes kesecek 109 dklık film sizleri bekliyor. Filmin yönetmeni ise Will Gluck . Mila Kunis,Justin Timberlake,Emma Stone,Woody Harrelson,Bryan Greenberg , Arkadaştan Öte filminin başrollerini üstleniyor.

Bebek Bakıcım Bir Vampir filmi vizyon tarihi


Yönetmen koltuğunda Bruce McDonald bulunmaktadır. 2010 yapımı filmi Bruce McDonald yönetmiştir. Nefes kesecek 90 dklık film sizleri bekliyor. Bebek Bakıcım Bir Vampir , Matthew Knight,Vanessa Morgan,Kate Todd,Jamie Johnston,Atticus Dean Mitchell gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Jennifer Pertsch Yapıtı bir film !

Paranormal Activity 3 filmi vizyon tarihi


Filmin başrollerinde ise Katie Featherston,Lauren Bittner,Sprague Grayden,Johanna Braddy,Brian Boland gibi kaliteli isimler bulunuyor. Paranormal Activity 3 yapımcısı ise Oren Peli . 2011 yapımı filmi Tod Williams yönetmiştir. Nefes kesecek 83 dklık film sizleri bekliyor. Tod Williams ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor..

Kule Soygunu filmi hakkında


Nefes kesecek 105 dklık film sizleri bekliyor. Kule Soygunu , Ben Stiller,Eddie Murphy,Casey Affleck,Téa Leoni,Matthew Broderick gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. 2011 yapımı filmi Brett Ratner yönetmiştir. Eddie Murphy Yapıtı bir film ! Filmin yönetmeni ise Brett Ratner .

Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1 filmini hd izle


Filmin başrollerinde ise Kristen Stewart,Robert Pattinson,Ashley Greene,Taylor Lautner,Kellan Lutz gibi kaliteli isimler bulunuyor. 2011 yapımı filmi Bill Condon yönetmiştir. Nefes kesecek 117 dklık film sizleri bekliyor. Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1 yapımcısı ise Karen Rosenfelt . Bill Condon ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor..

Hugo film özeti


Nefes kesecek 126 dklık film sizleri bekliyor. 2011 yapımı filmi Martin Scorsese yönetmiştir. Filmin yönetmeni ise Martin Scorsese . Filmin başrollerinde ise Asa Butterfield,Chloë Grace Moretz,Ben Kingsley,Jude Law,Sacha Baron Cohen gibi kaliteli isimler bulunuyor.

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları filmini hd izle


Robert Downey Jr.,Jude Law,Rachel McAdams,Noomi Rapace,Kelly Reilly , Sherlock Holmes: Gölge Oyunları filminin başrollerini üstleniyor. Joel Silver Yapıtı bir film ! Nefes kesecek 129 dklık film sizleri bekliyor. 2011 yapımı filmi Guy Ritchie yönetmiştir. Yönetmen koltuğunda Guy Ritchie bulunmaktadır.

Kaçış filmi izle


2011 yapımı filmi John Singleton yönetmiştir. John Singleton ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Doug Davison Yapıtı bir film ! Nefes kesecek 106 dklık film sizleri bekliyor. Kaçış , Taylor Lautner,Alfred Molina,Maria Bello,Jason Isaacs,Lily Collins gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor.

Ejderha Dövmeli Kız filmi hakkında


Daniel Craig,Stellan Skarsgård,Rooney Mara,Christopher Plummer,Joely Richardson , Ejderha Dövmeli Kız filminin başrollerini üstleniyor. Filmin yapımcılığını Steven Zaillian üstlenmiştir. Nefes kesecek 158 dklık film sizleri bekliyor. 2011 yapımı filmi David Fincher yönetmiştir. Filmin yönetmeni ise David Fincher .

Berlin Kaplanı filmi vizyon tarihi


Nefes kesecek 110 dklık film sizleri bekliyor. 2012 yapımı filmi Hakan Algül yönetmiştir. Filmin başrollerinde ise Ata Demirer,Nihal Yalçın,Cengiz Bozkurt,Tarık Ünlüoğlu,Özlem Türkad gibi kaliteli isimler bulunuyor. Yönetmen koltuğunda Hakan Algül bulunmaktadır. Filmin yapımcılığını Necati Akpınar üstlenmiştir.

Sürücü filmine genel bakış


Sürücü yapımcısı ise John Palermo . 2011 yapımı filmi Nicolas Winding Refn yönetmiştir. Filmin yönetmeni ise Nicolas Winding Refn . Filmin başrollerinde ise Ryan Gosling,Carey Mulligan,Ron Perlman,Christina Hendricks,Bryan Cranston gibi kaliteli isimler bulunuyor. Nefes kesecek 100 dklık film sizleri bekliyor.

Senden Bana Kalan filmi vizyon tarihi


Nefes kesecek 115 dklık film sizleri bekliyor. Filmin yapımcılığını Alexander Payne üstlenmiştir. 2011 yapımı filmi Alexander Payne yönetmiştir. Shailene Woodley,Amara Miller,Nick Krause,Patricia Hastie,Kaui Hart Hemmings , Senden Bana Kalan filminin başrollerini üstleniyor. Alexander Payne ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor..

Gizemli Adaya Yolculuk filmi full izle


Dwayne Johnson,Vanessa Hudgens,Josh Hutcherson,Michael Caine,Kristin Davis , Gizemli Adaya Yolculuk filminin başrollerini üstleniyor. Nefes kesecek 94 dklık film sizleri bekliyor. 2012 yapımı filmi Eric Brevig yönetmiştir. Eric Brevig ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Beau Flynn Yapıtı bir film !