01/23/14

23 Ocak 2014 Perşembe

Şeytanın Günü filmi


Matt Bettinelli-olpin ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Şeytanın Günü , Allison Miller,Zach Gilford,Donna Duplantier,Griff Furst,Olga Wilhelmine gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Nefes kesecek 89 dklık film sizleri bekliyor. 2014 yapımı filmi Matt Bettinelli-olpin yönetmiştir. John Davis Yapıtı bir film !

Kırık Çember filmi vizyon tarihi


Yönetmen koltuğunda Felix Van Groeningen bulunmaktadır. Nefes kesecek 111 dklık film sizleri bekliyor. 2012 yapımı filmi Felix Van Groeningen yönetmiştir. Dirk Impens Yapıtı bir film ! Filmin başrollerinde ise Johan Heldenbergh,Nell Cattrysse,Veerle Baetens,Geert Van Rampelberg,Robbie Cleiren gibi kaliteli isimler bulunuyor.

Jack Ryan: Gölge Ajan filmi hakkında


Nefes kesecek 105 dklık film sizleri bekliyor. Lorenzo Di Bonaventura Yapıtı bir film ! 2014 yapımı filmi Kenneth Branagh yönetmiştir. Filmin başrollerinde ise Keira Knightley,Kevin Costner,Chris Pine,Kenneth Branagh,Colm Feore gibi kaliteli isimler bulunuyor. Kenneth Branagh ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor..

Köfte Yağmuru 2 filmi izle


Cody Cameron ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Nefes kesecek 95 dklık film sizleri bekliyor. 2013 yapımı filmi Cody Cameron yönetmiştir. Köfte Yağmuru 2 , null gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Kirk Bodyfelt Yapıtı bir film !

Uzak Çığlık film özeti


Emmanuelle Vaugier,Til Schweiger,Udo Kier,Carrie Genzel,Ralf Moeller , Uzak Çığlık filminin başrollerini üstleniyor. Nefes kesecek 95 dklık film sizleri bekliyor. Filmin yönetmeni ise Uwe Boll . 2008 yapımı filmi Uwe Boll yönetmiştir. cevat yerli Yapıtı bir film !

Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı filmi izle


Nefes kesecek 93 dklık film sizleri bekliyor. 2014 yapımı filmi Stuart Beattie yönetmiştir. Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı yapımcısı ise Kevin Grevioux . Stuart Beattie ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Frankenstein: Ölümsüzlerin Savaşı , Yvonne Strahovski,Aaron Eckhart,Miranda Otto,Bill Nighy,Jai Courtney gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor.

12 Yıllık Esaret filmi vizyon tarihi


Filmin başrollerinde ise Chiwetel Ejiofor,Michael Fassbender,Benedict Cumberbatch,Lupita Nyong'o,Paul Giamatti gibi kaliteli isimler bulunuyor. 2013 yapımı filmi Steve McQueen (II) yönetmiştir. Steve McQueen (II) ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Nefes kesecek 134 dklık film sizleri bekliyor. Brad Pitt Yapıtı bir film !

Genç ve Güzel filmi izle


2013 yapımı filmi François Ozon yönetmiştir. Filmin yönetmeni ise François Ozon . Nefes kesecek 95 dklık film sizleri bekliyor. Filmin başrollerinde ise Charlotte Rampling,Géraldine Pailhas,Marine Vacth,Nathalie Richard,Frédéric Pierrot gibi kaliteli isimler bulunuyor. Genç ve Güzel yapımcısı ise Mandarin Films Distribution Co. .

47 Ronin filmi izle


Nefes kesecek 119 dklık film sizleri bekliyor. Filmin yapımcılığını Erwin Stoff üstlenmiştir. Filmin başrollerinde ise Keanu Reeves,Rinko Kikuchi,Cary-Hiroyuki Tagawa,Hiroyuki Sanada,Yorick van Wageningen gibi kaliteli isimler bulunuyor. Yönetmen koltuğunda Carl Rinsch bulunmaktadır. 2013 yapımı filmi Carl Rinsch yönetmiştir.

Kusursuzlar filmi hakkında


Mehmet Ali Nuroğlu,Suna Selen,İbrahim Selim,İpek Türktan,Esra Bezen Bilgin , Kusursuzlar filminin başrollerini üstleniyor. Filmin yönetmeni ise Ramin Matin . Kusursuzlar yapımcısı ise Emine Yıldırım . Nefes kesecek 95 dklık film sizleri bekliyor. 2013 yapımı filmi Ramin Matin yönetmiştir.

Halam Geldi filmini hd izle


2014 yapımı filmi Erhan Kozan yönetmiştir. Halam Geldi , Burçin Terzioğlu,Turgay Tanülkü,Dilek Çelebi,Necip Memili,Berke Hürcan gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Halam Geldi yapımcısı ise Sami Dündar . Filmin yönetmeni ise Erhan Kozan .

Oldboy filmi


2013 yapımı filmi Spike Lee yönetmiştir. Filmin yapımcılığını Spike Lee üstlenmiştir. Josh Brolin,Samuel L. Jackson,Elizabeth Olsen,Michael Imperioli,Linda Emond , Oldboy filminin başrollerini üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Spike Lee bulunmaktadır.

Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı filmi izle


Ben Stiller Yapıtı bir film ! Walter Mitty'nin Gizli Yaşamı , Ben Stiller,Kristen Wiig,Sean Penn,Adam Scott,Shirley MacLaine gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Ben Stiller ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Nefes kesecek 114 dklık film sizleri bekliyor. 2013 yapımı filmi Ben Stiller yönetmiştir.

Gloria film özeti


2013 yapımı filmi Sebastián Lelio yönetmiştir. Luis Collar Yapıtı bir film ! Yönetmen koltuğunda Sebastián Lelio bulunmaktadır. Filmin başrollerinde ise Luz Jiménez,Paulina Garcia,Sergio Hernández,Diego Fontecilla,Coca Guazzini gibi kaliteli isimler bulunuyor. Nefes kesecek 110 dklık film sizleri bekliyor.

FerahFeza film özeti


Filmin başrollerinde ise Uğur Uzunel,Makbule Akbaş,Mert Asutay,Hüseyin Sevimli,Özer Arslan gibi kaliteli isimler bulunuyor. 2013 yapımı filmi Elif Refiğ yönetmiştir. Nefes kesecek 95 dklık film sizleri bekliyor. Filmin yapımcılığını Elif Refiğ üstlenmiştir. Elif Refiğ ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor..

Çocuk Pozu filmi vizyon tarihi


Çocuk Pozu yapımcısı ise Ada Solomon . Calin Peter Netzer ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Nefes kesecek 112 dklık film sizleri bekliyor. 2013 yapımı filmi Calin Peter Netzer yönetmiştir. Ilinca Goia,Luminita Gheorghiu,Cerasela Iosifescu,Tania Popa,Bogdan Dumitrache , Çocuk Pozu filminin başrollerini üstleniyor.

Yunus Emre Aşkın Sesi filmi vizyon tarihi


Yunus Emre Aşkın Sesi , Altan Erkekli,Devrim Evin,Burak Sergen,Bülent Emin Yarar,Sinan Albayrak gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. 2014 yapımı filmi Kürşat Kızbaz yönetmiştir. Yunus Emre Aşkın Sesi yapımcısı ise Kürşat Kızbaz . Filmin yönetmeni ise Kürşat Kızbaz .

Paranormal Activity: İşaretliler filmi hakkında


Molly Ephraim,Kimberly Ables Jindra,Eddie J. Fernandez,Richard Cabral,Carlos Pratts , Paranormal Activity: İşaretliler filminin başrollerini üstleniyor. 2014 yapımı filmi Christopher Landon yönetmiştir. Nefes kesecek 84 dklık film sizleri bekliyor. Filmin yapımcılığını Oren Peli üstlenmiştir. Christopher Landon ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor..

Sağ Salim 2: Sil Baştan filmi


Sağ Salim 2: Sil Baştan , Burçin Bildik,Ezgi Asaroğlu,Murat Akkoyunlu,Nazlı Tosunoğlu,Yakup Yavru gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. 2013 yapımı filmi Ersoy Güler yönetmiştir. Ersoy Güler Yapıtı bir film ! Ersoy Güler ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor..

Kaçış Planı film özeti


2013 yapımı filmi Mikael Håfström yönetmiştir. Filmin başrollerinde ise Sylvester Stallone,Arnold Schwarzenegger,Vincent D'Onofrio,Jim Caviezel,Sam Neill gibi kaliteli isimler bulunuyor. Kaçış Planı yapımcısı ise Randall Emmett . Nefes kesecek 116 dklık film sizleri bekliyor. Filmin yönetmeni ise Mikael Håfström .

Kadın İşi Banka Soygunu filmi vizyon tarihi


A. Taner Elhan ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Nefes kesecek 90 dklık film sizleri bekliyor. Filmin yapımcılığını Taff Pictures üstlenmiştir. 2014 yapımı filmi A. Taner Elhan yönetmiştir. Filmin başrollerinde ise Meltem Cumbul,Filiz Ahmet,Ayten Uncuoğlu,Meral Çetinkaya,Özge Ulusoy gibi kaliteli isimler bulunuyor.

Sen Şarkılarını Söyle filmi full izle


Oscar Isaac,Carey Mulligan,Justin Timberlake,Ethan Phillips,Garrett Hedlund , Sen Şarkılarını Söyle filminin başrollerini üstleniyor. Nefes kesecek 105 dklık film sizleri bekliyor. 2013 yapımı filmi Joel Coen yönetmiştir. Joel Coen Yapıtı bir film ! Filmin yönetmeni ise Joel Coen .

Çılgın Dersane 3 filmini hd izle


Filmin yönetmeni ise Kamil Çetin . 2014 yapımı filmi Kamil Çetin yönetmiştir. Nefes kesecek 104 dklık film sizleri bekliyor. Çılgın Dersane 3 yapımcısı ise Servet Aksoy . Paşhan Yılmazel,Ozan Aydemir,Duygu Çetinkaya,Okan Karacan,Zeynep Aktuğ , Çılgın Dersane 3 filminin başrollerini üstleniyor.