01/25/14

25 Ocak 2014 Cumartesi

Açlık Oyunları filmini hd izle


Jennifer Lawrence,Josh Hutcherson,Elizabeth Banks,Liam Hemsworth,Isabelle Fuhrman , Açlık Oyunları filminin başrollerini üstleniyor. Açlık Oyunları yapımcısı ise Suzanne Collins . Filmin yönetmeni ise Gary Ross . 2012 yapımı filmi Gary Ross yönetmiştir. Nefes kesecek 142 dklık film sizleri bekliyor.

Amerikan Pastası: Buluşma filmine genel bakış


Alyson Hannigan,Seann William Scott,Jason Biggs,Tara Reid,Eugene Levy , Amerikan Pastası: Buluşma filminin başrollerini üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Jon Hurwitz bulunmaktadır. 2012 yapımı filmi Jon Hurwitz yönetmiştir. Craig Perry Yapıtı bir film !

Battleship filmi


Nefes kesecek 131 dklık film sizleri bekliyor. Yönetmen koltuğunda Peter Berg bulunmaktadır. Battleship yapımcısı ise Peter Berg . 2012 yapımı filmi Peter Berg yönetmiştir. Battleship , Liam Neeson,Rihanna,Alexander Skarsgård,Taylor Kitsch,Brooklyn Decker gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor.

Yenilmezler filmi full izle


Filmin başrollerinde ise Robert Downey Jr.,Scarlett Johansson,Samuel L. Jackson,Chris Evans,Gwyneth Paltrow gibi kaliteli isimler bulunuyor. Nefes kesecek 143 dklık film sizleri bekliyor. 2012 yapımı filmi Joss Whedon yönetmiştir. Filmin yönetmeni ise Joss Whedon . Yenilmezler yapımcısı ise Stan Lee .

Sağ Salim film özeti


Sağ Salim yapımcısı ise Ersoy Güler . Nefes kesecek 98 dklık film sizleri bekliyor. Filmin yönetmeni ise Ersoy Güler . 2012 yapımı filmi Ersoy Güler yönetmiştir. Murat Akkoyunlu,Alper Saldıran,Hüseyin Avni Danyal,Kenan Ece,Fulya Zenginer , Sağ Salim filminin başrollerini üstleniyor.

Pamuk Prenses ve Avcı film özeti


Filmin yapımcılığını Joe Roth üstlenmiştir. Nefes kesecek 127 dklık film sizleri bekliyor. Filmin başrollerinde ise Kristen Stewart,Charlize Theron,Chris Hemsworth,Sam Claflin,Ian McShane gibi kaliteli isimler bulunuyor. Yönetmen koltuğunda Rupert Sanders bulunmaktadır. 2012 yapımı filmi Rupert Sanders yönetmiştir.

Karanlık Gölgeler filmine genel bakış


2012 yapımı filmi Tim Burton yönetmiştir. Karanlık Gölgeler , Johnny Depp,Helena Bonham Carter,Eva Green,Michelle Pfeiffer,Chloë Grace Moretz gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Tim Burton ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Filmin yapımcılığını Johnny Depp üstlenmiştir. Nefes kesecek 113 dklık film sizleri bekliyor.

Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor filmi full izle


Lori Forte Yapıtı bir film ! Nefes kesecek 88 dklık film sizleri bekliyor. Filmin başrollerinde ise Seann William Scott,Queen Latifah,John Leguizamo,Denis Leary,Rebel Wilson gibi kaliteli isimler bulunuyor. 2012 yapımı filmi Steve Martino yönetmiştir. Filmin yönetmeni ise Steve Martino .

Vahşiler filmi izle


Filmin yönetmeni ise Oliver Stone . Filmin yapımcılığını Oliver Stone üstlenmiştir. Vahşiler , John Travolta,Blake Lively,Salma Hayek,Benicio Del Toro,Aaron Taylor-Johnson gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. 2012 yapımı filmi Oliver Stone yönetmiştir. Nefes kesecek 141 dklık film sizleri bekliyor.

Kara Şövalye Yükseliyor film özeti


Kara Şövalye Yükseliyor yapımcısı ise Emma Thomas . Nefes kesecek 165 dklık film sizleri bekliyor. Filmin başrollerinde ise Morgan Freeman,Christian Bale,Anne Hathaway,Gary Oldman,Marion Cotillard gibi kaliteli isimler bulunuyor. Filmin yönetmeni ise Christopher Nolan . 2012 yapımı filmi Christopher Nolan yönetmiştir.

Gerçeğe Çağrı filmi hakkında


Gerçeğe Çağrı yapımcısı ise Neal H. Moritz . Filmin başrollerinde ise Kate Beckinsale,Colin Farrell,Jessica Biel,Bill Nighy,Bryan Cranston gibi kaliteli isimler bulunuyor. Filmin yönetmeni ise Len Wiseman . Nefes kesecek 118 dklık film sizleri bekliyor. 2012 yapımı filmi Len Wiseman yönetmiştir.

Kabus filmi


Christian Bisceglia ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Filmin başrollerinde ise Angela Presepi,Matt Patresi,Giuliano Montaldo,Paolo Paoloni,Jarreth J. Merz gibi kaliteli isimler bulunuyor. Nefes kesecek 84 dklık film sizleri bekliyor. 2012 yapımı filmi Christian Bisceglia yönetmiştir.

Cesur filmi full izle


Filmin yapımcılığını John Lasseter üstlenmiştir. Yönetmen koltuğunda Brenda Chapman bulunmaktadır. Filmin başrollerinde ise Emma Thompson,Robbie Coltrane,Billy Connolly,Julie Walters,Kevin Mckidd gibi kaliteli isimler bulunuyor. Nefes kesecek 93 dklık film sizleri bekliyor. 2012 yapımı filmi Brenda Chapman yönetmiştir.

Ayı Teddy filmini hd izle


Filmin yapımcılığını Seth Macfarlane üstlenmiştir. Yönetmen koltuğunda Seth Macfarlane bulunmaktadır. 2012 yapımı filmi Seth Macfarlane yönetmiştir. Mark Wahlberg,Mila Kunis,Giovanni Ribisi,Jessica Stroup,Patrick Stewart , Ayı Teddy filminin başrollerini üstleniyor. Nefes kesecek 112 dklık film sizleri bekliyor.

Takip: İstanbul filmini hd izle


Luc Besson Yapıtı bir film ! Takip: İstanbul , Liam Neeson,Maggie Grace,Famke Janssen,Rade Serbedzija,Luke Grimes gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Nefes kesecek 91 dklık film sizleri bekliyor. Olivier Megaton ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. 2012 yapımı filmi Olivier Megaton yönetmiştir.

Paranormal Activity 4 filmi vizyon tarihi


Oren Peli Yapıtı bir film ! 2012 yapımı filmi Henry Joost yönetmiştir. Nefes kesecek 88 dklık film sizleri bekliyor. Yönetmen koltuğunda Henry Joost bulunmaktadır. Paranormal Activity 4 , Katie Featherston,Kathryn Newton,Brady Allen,Matt Shively,Tommy Miranda gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor.

Skyfall filmi vizyon tarihi


Filmin başrollerinde ise Daniel Craig,Javier Bardem,Ralph Fiennes,Ben Whishaw,Judi Dench gibi kaliteli isimler bulunuyor. 2012 yapımı filmi Sam Mendes yönetmiştir. Nefes kesecek 143 dklık film sizleri bekliyor. Yönetmen koltuğunda Sam Mendes bulunmaktadır.

Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 2 film özeti


Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 2 , Kristen Stewart,Robert Pattinson,Ashley Greene,Taylor Lautner,Dakota Fanning gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Nefes kesecek 115 dklık film sizleri bekliyor. Filmin yönetmeni ise Bill Condon . 2012 yapımı filmi Bill Condon yönetmiştir. Filmin yapımcılığını Bill Bannerman üstlenmiştir.

Operasyon: Argo filmini hd izle


Nefes kesecek 120 dklık film sizleri bekliyor. Yönetmen koltuğunda Ben Affleck bulunmaktadır. Ben Affleck,John Goodman,Bryan Cranston,Clea Duvall,Alan Arkin , Operasyon: Argo filminin başrollerini üstleniyor. 2012 yapımı filmi Ben Affleck yönetmiştir. George Clooney Yapıtı bir film !

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk film özeti


Yönetmen koltuğunda Peter Jackson bulunmaktadır. Nefes kesecek 169 dklık film sizleri bekliyor. Elijah Wood,Cate Blanchett,Hugo Weaving,Ian McKellen,Andy Serkis , Hobbit: Beklenmedik Yolculuk filminin başrollerini üstleniyor. 2012 yapımı filmi Peter Jackson yönetmiştir. Peter Jackson Yapıtı bir film !

Pi'nin Yaşamı filmi izle


2012 yapımı filmi Ang Lee yönetmiştir. Filmin başrollerinde ise Gérard Depardieu,Irfan Khan,Suraj Sharma,Tabu,Andrea Di Stefano gibi kaliteli isimler bulunuyor. Filmin yönetmeni ise Ang Lee . Filmin yapımcılığını Gil Netter üstlenmiştir. Nefes kesecek 127 dklık film sizleri bekliyor.

Efsane Beşli filmi full izle


null , Efsane Beşli filminin başrollerini üstleniyor. Filmin yapımcılığını Tom Hanks üstlenmiştir. Nefes kesecek 97 dklık film sizleri bekliyor. Filmin yönetmeni ise Peter Ramsey . 2012 yapımı filmi Peter Ramsey yönetmiştir.

Parker filmi izle


2013 yapımı filmi Taylor Hackford yönetmiştir. Jason Statham,Jennifer Lopez,Nick Nolte,Michael Chiklis,Clifton Collins Jr. , Parker filminin başrollerini üstleniyor. Taylor Hackford ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Filmin yapımcılığını Taylor Hackford üstlenmiştir. Nefes kesecek 118 dklık film sizleri bekliyor.