02/02/14

2 Şubat 2014 Pazar

İnanılmaz Aile filmi vizyon tarihi


John Lasseter Yapıtı bir film ! Nefes kesecek 115 dklık film sizleri bekliyor. null , İnanılmaz Aile filminin başrollerini üstleniyor. 2004 yapımı filmi Brad Bird yönetmiştir. Yönetmen koltuğunda Brad Bird bulunmaktadır.

Chupacabra: Karanlık Denizlerde filmi


Nefes kesecek 89 dklık film sizleri bekliyor. John Shepphird ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Filmin başrollerinde ise John Rhys-Davies,Chelan Simmons,Giancarlo Esposito,Dylan Neal,Matthew R. Anderson gibi kaliteli isimler bulunuyor. 2005 yapımı filmi John Shepphird yönetmiştir. Filmin yapımcılığını Steve Jankowski üstlenmiştir.

İçimdeki Deniz filmi hakkında


2004 yapımı filmi Alejandro Amenábar yönetmiştir. Filmin başrollerinde ise Javier Bardem,Belén Rueda,Lola Duenas,Clara Segura,Celso Bugallo gibi kaliteli isimler bulunuyor. Nefes kesecek 125 dklık film sizleri bekliyor. Alejandro Amenábar ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Alejandro Amenábar Yapıtı bir film !

Tutku Suçları film özeti


Dina Meyer,Cas Anvar,John Robinson,Judith Baribeau,Amy Sloan , Tutku Suçları filminin başrollerini üstleniyor. Nefes kesecek 90 dklık film sizleri bekliyor. 2005 yapımı filmi Richard Roy yönetmiştir. Yönetmen koltuğunda Richard Roy bulunmaktadır. Barry Sandler Yapıtı bir film !

It's All in A Nights Work filmi full izle


Filmin yönetmeni ise Dan Frank . Nefes kesecek 95 dklık film sizleri bekliyor. 2005 yapımı filmi Dan Frank yönetmiştir. Jeff Bell,Patrick Brady,Angelina Cheng,Jeffery Davis,Seema Lazar , It's All in A Nights Work filminin başrollerini üstleniyor.

Çöküş filmi


2004 yapımı filmi Oliver Hirschbiegel yönetmiştir. Thomas Kretschmann,Bruno Ganz,Alexandra Maria Lara,Christian Berkel,Juliane Köhler , Çöküş filminin başrollerini üstleniyor. Nefes kesecek 156 dklık film sizleri bekliyor. Filmin yapımcılığını Bernd Eichinger üstlenmiştir. Oliver Hirschbiegel ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor..

Komando Dadı filmi


Yönetmen koltuğunda Adam Shankman bulunmaktadır. Filmin başrollerinde ise Vin Diesel,Whoopi Goldberg,Brittany Snow,Patrick Swayze,Lauren Graham gibi kaliteli isimler bulunuyor. Komando Dadı yapımcısı ise Adam Shankman . Nefes kesecek 95 dklık film sizleri bekliyor. 2005 yapımı filmi Adam Shankman yönetmiştir.

Ella filmi vizyon tarihi


Anne Hathaway,Hugh Dancy,Heidi Klum,Minnie Driver,Cary Elwes , Ella filminin başrollerini üstleniyor. 2004 yapımı filmi Tommy O'haver yönetmiştir. Ella yapımcısı ise Jane Startz . Nefes kesecek 96 dklık film sizleri bekliyor. Filmin yönetmeni ise Tommy O'haver .

Cennetin Krallığı filmini hd izle


Filmin yönetmeni ise Ridley Scott . Cennetin Krallığı yapımcısı ise Ridley Scott . Cennetin Krallığı , Orlando Bloom,Liam Neeson,Eva Green,Michael Sheen,Jeremy Irons gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Nefes kesecek 144 dklık film sizleri bekliyor. 2005 yapımı filmi Ridley Scott yönetmiştir.

Geri Döndüler filmi izle


Geri Döndüler , Géraldine Pailhas,Frédéric Pierrot,Dan Herzberg,Jonathan Zaccaï,Hélène Alexandridis gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Nefes kesecek 102 dklık film sizleri bekliyor. Geri Döndüler yapımcısı ise Carole Scotta . 2004 yapımı filmi Robin Campillo yönetmiştir. Filmin yönetmeni ise Robin Campillo .

Madagaskar filmine genel bakış


Madagaskar yapımcısı ise Mireille Soria . Nefes kesecek 86 dklık film sizleri bekliyor. null , Madagaskar filminin başrollerini üstleniyor. Eric Darnell ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. 2005 yapımı filmi Eric Darnell yönetmiştir.

Batman Başlıyor filmi hakkında


Batman Başlıyor yapımcısı ise Emma Thomas . Filmin başrollerinde ise Morgan Freeman,Christian Bale,Gary Oldman,Liam Neeson,Michael Caine gibi kaliteli isimler bulunuyor. Christopher Nolan ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Nefes kesecek 140 dklık film sizleri bekliyor. 2005 yapımı filmi Christopher Nolan yönetmiştir.

Dünyalar Savaşı filmi full izle


Dünyalar Savaşı yapımcısı ise Tom Cruise . Steven Spielberg ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Nefes kesecek 116 dklık film sizleri bekliyor. Filmin başrollerinde ise Tom Cruise,Dakota Fanning,Tim Robbins,Miranda Otto,Justin Chatwin gibi kaliteli isimler bulunuyor. 2005 yapımı filmi Steven Spielberg yönetmiştir.

Günah Şehri filmini hd izle


Yönetmen koltuğunda Quentin Tarantino bulunmaktadır. 2005 yapımı filmi Quentin Tarantino yönetmiştir. Nefes kesecek 147 dklık film sizleri bekliyor. Filmin yapımcılığını Elizabeth Avellan üstlenmiştir. Bruce Willis,Jessica Alba,Elijah Wood,Clive Owen,Josh Hartnett , Günah Şehri filminin başrollerini üstleniyor.

Bir Dilim Suç filmi full izle


Nefes kesecek 105 dklık film sizleri bekliyor. 2005 yapımı filmi yönetmiştir. Bir Dilim Suç yapımcısı ise Adam Bohling . Filmin başrollerinde ise Daniel Craig,Tom Hardy,Sienna Miller,Michael Gambon,Sally Hawkins gibi kaliteli isimler bulunuyor.

Charlie'nin Çikolata Fabrikası filmine genel bakış


Johnny Depp,Helena Bonham Carter,Freddie Highmore,AnnaSophia Robb,Christopher Lee , Charlie'nin Çikolata Fabrikası filminin başrollerini üstleniyor. Filmin yapımcılığını Richard D. Zanuck üstlenmiştir. Nefes kesecek 115 dklık film sizleri bekliyor. 2005 yapımı filmi Tim Burton yönetmiştir. Filmin yönetmeni ise Tim Burton .

İskelet Anahtar filmi


Filmin yönetmeni ise Iain Softley . İskelet Anahtar yapımcısı ise Iain Softley . Nefes kesecek 104 dklık film sizleri bekliyor. Kate Hudson,John Hurt,Peter Sarsgaard,Gena Rowlands,Joy Bryant , İskelet Anahtar filminin başrollerini üstleniyor. 2005 yapımı filmi Iain Softley yönetmiştir.

Yeşil Sokak Holiganları filmi full izle


Filmin yapımcılığını Deborah Del Prete üstlenmiştir. 2005 yapımı filmi Lexi Alexander yönetmiştir. Elijah Wood,Charlie Hunnam,Claire Forlani,Ross Mccall,Terence Jay , Yeşil Sokak Holiganları filminin başrollerini üstleniyor. Nefes kesecek 109 dklık film sizleri bekliyor. Filmin yönetmeni ise Lexi Alexander .

9 Rota filmi hakkında


2005 yapımı filmi Fyodor Bondarchuk yönetmiştir. Nefes kesecek 139 dklık film sizleri bekliyor. 9 Rota , Aleksey Chadov,Mikhail Porechenkov,Fyodor Bondarchuk,Mikhail Yefremov,Svetlana Ivanova gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Filmin yapımcılığını Fyodor Bondarchuk üstlenmiştir. Fyodor Bondarchuk ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor..

Gol! filmini hd izle


Nefes kesecek 118 dklık film sizleri bekliyor. Gol! yapımcısı ise Mike Jefferies . 2006 yapımı filmi Danny Cannon yönetmiştir. Filmin başrollerinde ise David Beckham,Anna Friel,Kuno Becker,Zinedine Zidane,Alessandro Nivola gibi kaliteli isimler bulunuyor. Yönetmen koltuğunda Danny Cannon bulunmaktadır.

Sadece Arkadaş filmi hakkında


2005 yapımı filmi Roger Kumble yönetmiştir. Yönetmen koltuğunda Roger Kumble bulunmaktadır. Chris Bender Yapıtı bir film ! Filmin başrollerinde ise Ryan Reynolds,Anna Faris,Amy Smart,Chris Klein,Chris Marquette gibi kaliteli isimler bulunuyor. Nefes kesecek 96 dklık film sizleri bekliyor.

Hüzünlü Aşk Hikayesi filmini hd izle


Hüzünlü Aşk Hikayesi , Kwon Sang-woo,Hee-seon Kim,Yeon Jung-hun,Yeon-ju Kim,M.c. Mong gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. 2005 yapımı filmi Cheol-yong Yoo yönetmiştir. Filmin yönetmeni ise Cheol-yong Yoo . Terry Leonard Yapıtı bir film ! Nefes kesecek 122 dklık film sizleri bekliyor.

Quantum Astrolojisi filmi


Quantum Astrolojisi yapımcısı ise Sacred Mysteries Productions . Nefes kesecek 72 dklık film sizleri bekliyor. Rick Levine , Quantum Astrolojisi filminin başrollerini üstleniyor. -




Tür :

Belgesel yapımı filmi Jay Weidner yönetmiştir. Yönetmen koltuğunda Jay Weidner bulunmaktadır.

Şeytan Çarpması filmi izle


Yönetmen koltuğunda Scott Derrickson bulunmaktadır. 2005 yapımı filmi Scott Derrickson yönetmiştir. Filmin yapımcılığını Tom Rosenberg üstlenmiştir. Nefes kesecek 122 dklık film sizleri bekliyor. Şeytan Çarpması , Jennifer Carpenter,Laura Linney,Jr Bourne,Tom Wilkinson,Shohreh Aghdashloo gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor.