02/07/14

7 Şubat 2014 Cuma

Kızlar Ve Erkekler filmi vizyon tarihi


Filmin başrollerinde ise Alyson Hannigan,Jason Biggs,Claire Forlani,Freddie Prinze Jr.,Amanda Detmer gibi kaliteli isimler bulunuyor. Filmin yönetmeni ise Robert Iscove . Nefes kesecek 94 dklık film sizleri bekliyor. Filmin yapımcılığını Jay Cohen üstlenmiştir. 2000 yapımı filmi Robert Iscove yönetmiştir.

Korkunç Bir Film filmini hd izle


2000 yapımı filmi Keenen Ivory Wayans yönetmiştir. Korkunç Bir Film yapımcısı ise Marlon Wayans . Nefes kesecek 88 dklık film sizleri bekliyor. Korkunç Bir Film , Anna Faris,Marlon Wayans,Carmen Electra,Regina Hall,Jon Abrahams gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Filmin yönetmeni ise Keenen Ivory Wayans .

Şangaylı Kovboy filmine genel bakış


Filmin başrollerinde ise Jackie Chan,Owen Wilson,Lucy Liu,Simon Baker,Rongguang Yu gibi kaliteli isimler bulunuyor. 2000 yapımı filmi Tom Dey yönetmiştir. Nefes kesecek 110 dklık film sizleri bekliyor. Filmin yapımcılığını Jackie Chan üstlenmiştir. Tom Dey ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor..

Geyik Muhabbeti filmi


2000 yapımı filmi Todd Phillips yönetmiştir. Nefes kesecek 94 dklık film sizleri bekliyor. Amy Smart,Seann William Scott,Breckin Meyer,Ethan Suplee,DJ Qualls , Geyik Muhabbeti filminin başrollerini üstleniyor. Geyik Muhabbeti yapımcısı ise Daniel Goldberg . Todd Phillips ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor..

Tavuklar Firarda filmi hakkında


Nefes kesecek 84 dklık film sizleri bekliyor. Tavuklar Firarda yapımcısı ise Jeffrey Katzenberg . 2000 yapımı filmi Peter Lord yönetmiştir. Yönetmen koltuğunda Peter Lord bulunmaktadır. Filmin başrollerinde ise null gibi kaliteli isimler bulunuyor.

Jakarta filmine genel bakış


Filmin yapımcılığını Du Chan Kim üstlenmiştir. Yönetmen koltuğunda Cho Sin Jung bulunmaktadır. Nefes kesecek 92 dklık film sizleri bekliyor. Jakarta , Kim Sang-jung,Chang Jung Lim,Hee-kyung Jin,Jun Gyu Park,Min-jung Kweon gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. 2000 yapımı filmi Cho Sin Jung yönetmiştir.

Yüzleşme filmini hd izle


Stephen T. Kay ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. 2000 yapımı filmi Stephen T. Kay yönetmiştir. Filmin yapımcılığını Don Carmody üstlenmiştir. Sylvester Stallone,Michael Caine,Mickey Rourke,Rhona Mitra,Alan Cumming , Yüzleşme filminin başrollerini üstleniyor. Nefes kesecek 102 dklık film sizleri bekliyor.

Grinç filmi hakkında


Ron Howard ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Filmin yapımcılığını Brian Grazer üstlenmiştir. Grinç , Jim Carrey,Taylor Momsen,Q'Orianka Kilcher,Christine Baranski,Molly Shannon gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. 2000 yapımı filmi Ron Howard yönetmiştir. Nefes kesecek 104 dklık film sizleri bekliyor.

Aile Babası film özeti


Filmin yapımcılığını Marc Abraham üstlenmiştir. Aile Babası , Nicolas Cage,Don Cheadle,Amber Valletta,Téa Leoni,Jeremy Piven gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Nefes kesecek 125 dklık film sizleri bekliyor. Yönetmen koltuğunda Brett Ratner bulunmaktadır. 2000 yapımı filmi Brett Ratner yönetmiştir.

Kadınlar Ne İster? filmi vizyon tarihi


Nancy Meyers Yapıtı bir film ! Mel Gibson,Logan Lerman,Helen Hunt,Marisa Tomei,Judy Greer , Kadınlar Ne İster? filminin başrollerini üstleniyor. Nefes kesecek 127 dklık film sizleri bekliyor. Nancy Meyers ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. 2000 yapımı filmi Nancy Meyers yönetmiştir.

Amerikan Sapığı filmi


2000 yapımı filmi Mary Harron yönetmiştir. Mary Harron ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Amerikan Sapığı yapımcısı ise Chris Hanley . Filmin başrollerinde ise Christian Bale,Reese Witherspoon,Jared Leto,Willem Dafoe,Josh Lucas gibi kaliteli isimler bulunuyor. Nefes kesecek 102 dklık film sizleri bekliyor.

Ölümsüz filmine genel bakış


Nefes kesecek 106 dklık film sizleri bekliyor. 2000 yapımı filmi M. Night Shyamalan yönetmiştir. Filmin başrollerinde ise Bruce Willis,Samuel L. Jackson,M. Night Shyamalan,Robin Wright,Eamonn Walker gibi kaliteli isimler bulunuyor. Filmin yönetmeni ise M. Night Shyamalan . Ölümsüz yapımcısı ise M. Night Shyamalan .

Hannibal filmi vizyon tarihi


Filmin yapımcılığını Ridley Scott üstlenmiştir. Nefes kesecek 131 dklık film sizleri bekliyor. 2001 yapımı filmi Ridley Scott yönetmiştir. Anthony Hopkins,Julianne Moore,Ray Liotta,Gary Oldman,Giancarlo Giannini , Hannibal filminin başrollerini üstleniyor. Filmin yönetmeni ise Ridley Scott .

Kapıdaki Düşman filmi


2001 yapımı filmi Jean-Jacques Annaud yönetmiştir. Kapıdaki Düşman yapımcısı ise Alain Godard . Nefes kesecek 131 dklık film sizleri bekliyor. Filmin başrollerinde ise Jude Law,Rachel Weisz,Ed Harris,Joseph Fiennes,Ron Perlman gibi kaliteli isimler bulunuyor. Yönetmen koltuğunda Jean-Jacques Annaud bulunmaktadır.

Malena filmi vizyon tarihi


2000 yapımı filmi Giuseppe Tornatore yönetmiştir. Filmin yapımcılığını Harvey Weinstein üstlenmiştir. Malena , Monica Bellucci,Giuseppe Sulfaro,Gabriella Di Luzio,Matilde Piana,Vitalba Andrea gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Filmin yönetmeni ise Giuseppe Tornatore . Nefes kesecek 92 dklık film sizleri bekliyor.

Mumya Dönüyor filmi


Filmin yönetmeni ise Stephen Sommers . Filmin yapımcılığını Stephen Sommers üstlenmiştir. 2001 yapımı filmi Stephen Sommers yönetmiştir. Nefes kesecek 130 dklık film sizleri bekliyor. Filmin başrollerinde ise Brendan Fraser,Rachel Weisz,Dwayne Johnson,John Hannah,Arnold Vosloo gibi kaliteli isimler bulunuyor.

Rüyaların Kızı filmini hd izle


Nefes kesecek 121 dklık film sizleri bekliyor. Filmin yapımcılığını Cristina Huete üstlenmiştir. Rüyaların Kızı , Penélope Cruz,Hanna Schygulla,Antonio Resines,Loles León,Rosa Maria Sardà gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. 1998 yapımı filmi Fernando Trueba yönetmiştir. Fernando Trueba ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor..

Kurşun filmi vizyon tarihi


Eva Mendes,Anthony Anderson,Michael Jai White,Steven Seagal,DMX , Kurşun filminin başrollerini üstleniyor. Filmin yönetmeni ise Andrzej Bartkowiak . 2001 yapımı filmi Andrzej Bartkowiak yönetmiştir. Nefes kesecek 101 dklık film sizleri bekliyor. Kurşun yapımcısı ise Joel Silver .

Paramparça Aşklar Köpekler filmi full izle


Paramparça Aşklar Köpekler , Gael García Bernal,Goya Toledo,Marco Pérez,Adriana Barraza,Vanessa Bauche gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Alejandro González Iñárritu ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Paramparça Aşklar Köpekler yapımcısı ise Alejandro González Iñárritu . 2000 yapımı filmi Alejandro González Iñárritu yönetmiştir. Nefes kesecek 154 dklık film sizleri bekliyor.

Melek Gözler filmine genel bakış


Melek Gözler yapımcısı ise Bruce Berman . 2001 yapımı filmi Luis Mandoki yönetmiştir. Yönetmen koltuğunda Luis Mandoki bulunmaktadır. Nefes kesecek 102 dklık film sizleri bekliyor. Melek Gözler , Jennifer Lopez,Jim Caviezel,Terrence Howard,Kari Matchett,Monet Mazur gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor.

Akıl Defteri filmi vizyon tarihi


2000 yapımı filmi Christopher Nolan yönetmiştir. Christopher Nolan ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Nefes kesecek 113 dklık film sizleri bekliyor. Elaine Dysinger Yapıtı bir film ! Akıl Defteri , Guy Pearce,Joe Pantoliano,Carrie-Anne Moss,Mark Boone Junior,Jorja Fox gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor.

Üçüncü Göz filmine genel bakış


Filmin yönetmeni ise Sam Raimi . Nefes kesecek 111 dklık film sizleri bekliyor. Filmin başrollerinde ise Keanu Reeves,Cate Blanchett,Hilary Swank,Katie Holmes,Giovanni Ribisi gibi kaliteli isimler bulunuyor. 2000 yapımı filmi Sam Raimi yönetmiştir. Filmin yapımcılığını Sean Daniel üstlenmiştir.