01/29/14

29 Ocak 2014 Çarşamba

The Sisterhood Of The Traveling Pants 2 filmine genel bakış


Nefes kesecek 117 dklık film sizleri bekliyor. 2008 yapımı filmi Sanaa Hamri yönetmiştir. Filmin başrollerinde ise Blake Lively,Lucy Hale,Alexis Bledel,Rachel Nichols,Amber Tamblyn gibi kaliteli isimler bulunuyor. Yönetmen koltuğunda Sanaa Hamri bulunmaktadır. The Sisterhood Of The Traveling Pants 2 yapımcısı ise Denise Di Novi .

Intikam Günü(ı) filmi full izle


Intikam Günü(ı) , Phil Austin,David Fine,Larry Laverty,Mike Reynolds,Kevin Copps gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. 2008 yapımı filmi Isaac Pingree yönetmiştir. Intikam Günü(ı) yapımcısı ise Mike Foodman . Yönetmen koltuğunda Isaac Pingree bulunmaktadır. Nefes kesecek 98 dklık film sizleri bekliyor.

Akıllı Ol filmi


Akıllı Ol yapımcısı ise Bruce Berman . Akıllı Ol , Anne Hathaway,Dwayne Johnson,Steve Carell,Bill Murray,Masi Oka gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Peter Segal ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. 2008 yapımı filmi Peter Segal yönetmiştir. Nefes kesecek 110 dklık film sizleri bekliyor.

Kadınlar filmini hd izle


Kadınlar yapımcısı ise Mick Jagger . 2008 yapımı filmi Diane English yönetmiştir. Nefes kesecek 114 dklık film sizleri bekliyor. Filmin başrollerinde ise Eva Mendes,Meg Ryan,Debra Messing,Jada Pinkett Smith,Annette Bening gibi kaliteli isimler bulunuyor. Diane English ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor..

Porgand Suvitab filmi


Porgand Suvitab yapımcısı ise Arvo Nuut . Nefes kesecek 6 dklık film sizleri bekliyor. 2008 yapımı filmi yönetmiştir. Porgand Suvitab , null gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor.

Denizkızı film özeti


Anna Melikyan ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Denizkızı , Masha Shalaeva,Yevgeniy Tsyganov,Maria Sokova,Nastya Dontsova,Irina Skrinichenko gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Nefes kesecek 115 dklık film sizleri bekliyor. 2007 yapımı filmi Anna Melikyan yönetmiştir. Filmin yapımcılığını Ruben Dishdishyan üstlenmiştir.

Mustafa filmi izle


Filmin yapımcılığını Dilek Dündar üstlenmiştir. Filmin başrollerinde ise Yetkin Dikinciler,Burak Onaran,Bahadır Yazıcı,Gökhan Akyüz,Ediz Mehmedali gibi kaliteli isimler bulunuyor. Yönetmen koltuğunda Can Dündar bulunmaktadır. Nefes kesecek 110 dklık film sizleri bekliyor. 2008 yapımı filmi Can Dündar yönetmiştir.

Issız Adam filmi full izle


Filmin yönetmeni ise Çağan Irmak . Gül Oğuz Yapıtı bir film ! Issız Adam , Melis Birkan,Cemal Hünal,Goncagül Sunar,Yıldız Kültür,Tarık Ündüz gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. 2008 yapımı filmi Çağan Irmak yönetmiştir. Nefes kesecek 105 dklık film sizleri bekliyor.

I Want To Be A Shellfish filmi vizyon tarihi


Filmin yapımcılığını Katsuo Fukuzawa üstlenmiştir. Nefes kesecek 139 dklık film sizleri bekliyor. I Want To Be A Shellfish , Yukie Nakama,Madison Mason,Yosiyosi Arakawa,Mitsuru Hirata,Naomasa Musaka gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Yönetmen koltuğunda Katsuo Fukuzawa bulunmaktadır. 2008 yapımı filmi Katsuo Fukuzawa yönetmiştir.

Bir Nefeste Hayat filmine genel bakış


Filmin yapımcılığını Marc Butan üstlenmiştir. Uma Thurman,Evan Rachel Wood,Oscar Isaac,Eva Amurri Martino,Jessica Carlson , Bir Nefeste Hayat filminin başrollerini üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Vadim Perelman bulunmaktadır. 2007 yapımı filmi Vadim Perelman yönetmiştir. Nefes kesecek 90 dklık film sizleri bekliyor.

Yalanlar Üstüne filmine genel bakış


Nefes kesecek 128 dklık film sizleri bekliyor. 2008 yapımı filmi Ridley Scott yönetmiştir. Yalanlar Üstüne yapımcısı ise Ridley Scott . Filmin başrollerinde ise Leonardo DiCaprio,Russell Crowe,Mark Strong,Golshifteh Farahani,Lubna Azabal gibi kaliteli isimler bulunuyor. Ridley Scott ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor..

Torment(2008) filmi izle


Filmin yapımcılığını Carol Riordan üstlenmiştir. Nefes kesecek 91 dklık film sizleri bekliyor. Filmin başrollerinde ise Suzi Lorraine,Jade Michael LaFont,Lucien Eisenach,Ted Alderman,Tom Stedham gibi kaliteli isimler bulunuyor. 2008 yapımı filmi Steve Sessions yönetmiştir. Steve Sessions ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor..

Virus Undead filmini hd izle


Virus Undead yapımcısı ise Wolf Jahnke . Nefes kesecek 95 dklık film sizleri bekliyor. Filmin başrollerinde ise Wolfgang Stegemann,Joost Siedhoff,Alex Attimonelli,Anna Breuer,Philipp Danne gibi kaliteli isimler bulunuyor. Yönetmen koltuğunda Wolf Wolff Ohmuthi bulunmaktadır. 2008 yapımı filmi Wolf Wolff Ohmuthi yönetmiştir.

Operasyon Valkyrie filmini hd izle


Tom Cruise,Thomas Kretschmann,Bill Nighy,Carice van Houten,Tom Wilkinson , Operasyon Valkyrie filminin başrollerini üstleniyor. Tom Cruise Yapıtı bir film ! 2008 yapımı filmi Bryan Singer yönetmiştir. Nefes kesecek 121 dklık film sizleri bekliyor. Filmin yönetmeni ise Bryan Singer .

Hala Bekliyorum filmi vizyon tarihi


Hala Bekliyorum , Justin Long,Danneel Harris,Luis Guzmán,Chi McBride,Tania Raymonde gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. 2009 yapımı filmi Jeff Balis yönetmiştir. Yönetmen koltuğunda Jeff Balis bulunmaktadır. Nefes kesecek 90 dklık film sizleri bekliyor. Thomas Augsberger Yapıtı bir film !

Budala Dedektif 3 filmi


2009 yapımı filmi David M. Evans yönetmiştir. Yönetmen koltuğunda David M. Evans bulunmaktadır. Filmin başrollerinde ise Josh Flitter,Emma Lockhart,Ann Cusack,Cullen Douglas,Art Lafleur gibi kaliteli isimler bulunuyor. Nefes kesecek 93 dklık film sizleri bekliyor. Budala Dedektif 3 yapımcısı ise James G. Robinson .

Çılgın Dağ Eğlenceleri 2 filmi vizyon tarihi


2009 yapımı filmi David Mitchell yönetmiştir. Filmin başrollerinde ise Tom Green,Lindsay Maxwell,Amber Borycki,Pascale Hutton,Juan Riedinger gibi kaliteli isimler bulunuyor. Filmin yapımcılığını Randy Cheveldave üstlenmiştir. Nefes kesecek 94 dklık film sizleri bekliyor. David Mitchell ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor..

Cadı Kılıcı film özeti


Nefes kesecek 90 dklık film sizleri bekliyor. Cadı Kılıcı yapımcısı ise Nigel Odell . 2001 yapımı filmi Michael Rymer yönetmiştir. Yönetmen koltuğunda Michael Rymer bulunmaktadır. Yancy Butler,Will Yun Lee,John Hensley,Nestor Serrano,Kathryn Winslow , Cadı Kılıcı filminin başrollerini üstleniyor.

Kuduz Köpek Johnny film özeti


Filmin yönetmeni ise Jean-Stephane Sauvaire . Kuduz Köpek Johnny , Christophe Minie,Daisy Victoria Vandy,Carlos Badawi,Teddy Boy,Maxwell Carter gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. 2008 yapımı filmi Jean-Stephane Sauvaire yönetmiştir. Filmin yapımcılığını Mathieu Kassovitz üstlenmiştir. Nefes kesecek 98 dklık film sizleri bekliyor.

Asked Whether It Hurts film özeti


İspanya yapımı filmi Christian Molina yönetmiştir. Filmin başrollerinde ise Ángela Molina,Leonardo SbaraglIa gibi kaliteli isimler bulunuyor. Filmin yönetmeni ise Christian Molina . Asked Whether It Hurts yapımcısı ise Mariví De Villanueva . Nefes kesecek 95 dklık film sizleri bekliyor.

Rahibenin Laneti filmine genel bakış


Luis De La Madrid ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Rahibenin Laneti , Anita Briem,Paulina Gálvez,Manu Fullola,Belén Blanco,Teté Delgado gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Filmin yapımcılığını Julio Fernandez üstlenmiştir. 2005 yapımı filmi Luis De La Madrid yönetmiştir. Nefes kesecek 98 dklık film sizleri bekliyor.

Müzede Bir Gece 2 filmine genel bakış


Nefes kesecek 105 dklık film sizleri bekliyor. Robin Williams,Ben Stiller,Owen Wilson,Amy Adams,Rami Malek , Müzede Bir Gece 2 filminin başrollerini üstleniyor. 2009 yapımı filmi Shawn Levy yönetmiştir. Filmin yapımcılığını Chris Columbus üstlenmiştir. Yönetmen koltuğunda Shawn Levy bulunmaktadır.

Gama No Abura filmi vizyon tarihi


Filmin yönetmeni ise Koji Yakusho . Keisuke Konishi Yapıtı bir film ! Nefes kesecek 131 dklık film sizleri bekliyor. Filmin başrollerinde ise Eita,Koji Yakusho,Toru Masuoka,Kaoru Yachigusa,Satomi Kobayashi gibi kaliteli isimler bulunuyor. 2009 yapımı filmi Koji Yakusho yönetmiştir.

Transformers: Yenilenlerin İntikamı filmi


Yönetmen koltuğunda Michael Bay bulunmaktadır. 2009 yapımı filmi Michael Bay yönetmiştir. Nefes kesecek 150 dklık film sizleri bekliyor. Steven Spielberg Yapıtı bir film ! Megan Fox,Shia LaBeouf,Josh Duhamel,Tyrese Gibson,John Turturro , Transformers: Yenilenlerin İntikamı filminin başrollerini üstleniyor.