01/27/14

27 Ocak 2014 Pazartesi

Pers Prensi: Zamanın Kumları filmini hd izle


Filmin başrollerinde ise Jake Gyllenhaal,Gemma Arterton,Ben Kingsley,Alfred Molina,Toby Kebbell gibi kaliteli isimler bulunuyor. Nefes kesecek 116 dklık film sizleri bekliyor. Pers Prensi: Zamanın Kumları yapımcısı ise Jerry Bruckheimer . Filmin yönetmeni ise Mike Newell . 2010 yapımı filmi Mike Newell yönetmiştir.

Koleksiyoncu film özeti


Yönetmen koltuğunda Shannon John Stever bulunmaktadır. 2009 yapımı filmi Shannon John Stever yönetmiştir. Filmin başrollerinde ise Josh Stewart,Madeline Zima,Daniella Alonso,Robert Wisdom,Andrea Roth gibi kaliteli isimler bulunuyor. Nefes kesecek 88 dklık film sizleri bekliyor. Julie Richardson Yapıtı bir film !

Gezegen 51 filmine genel bakış


Gezegen 51 , null gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. 2009 yapımı filmi Jorge Blanco yönetmiştir. Nefes kesecek 91 dklık film sizleri bekliyor. Michael Ryan Yapıtı bir film ! Jorge Blanco ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor..

Oyuncak Hikayesi 3 filmi vizyon tarihi


Filmin başrollerinde ise Michael Keaton,Joan Cusack,Tim Allen,Blake Clark,Laurie Metcalf gibi kaliteli isimler bulunuyor. Filmin yapımcılığını John Lasseter üstlenmiştir. 2010 yapımı filmi Lee Unkrich yönetmiştir. Nefes kesecek 103 dklık film sizleri bekliyor. Lee Unkrich ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor..

Sihirbazın Çırağı filmi izle


Nefes kesecek 109 dklık film sizleri bekliyor. Filmin başrollerinde ise Nicolas Cage,Monica Bellucci,Teresa Palmer,Alfred Molina,Jay Baruchel gibi kaliteli isimler bulunuyor. Yönetmen koltuğunda Jon Turteltaub bulunmaktadır. 2010 yapımı filmi Jon Turteltaub yönetmiştir. Nicolas Cage Yapıtı bir film !

Going Blind filmine genel bakış


Going Blind yapımcısı ise Logan Schmid . 2010 yapımı filmi Joseph F. Lovett yönetmiştir. Yönetmen koltuğunda Joseph F. Lovett bulunmaktadır. Going Blind , Emma Walton gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor.

Cehennem Melekleri filmini hd izle


Nefes kesecek 103 dklık film sizleri bekliyor. Yönetmen koltuğunda Sylvester Stallone bulunmaktadır. Filmin yapımcılığını Avi Lerner üstlenmiştir. 2010 yapımı filmi Sylvester Stallone yönetmiştir. Cehennem Melekleri , Jason Statham,Jet Li,Sylvester Stallone,Mickey Rourke,Dolph Lundgren gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor.

The Karate Kid filmini hd izle


Nefes kesecek 140 dklık film sizleri bekliyor. Will Smith Yapıtı bir film ! Harald Zwart ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. The Karate Kid , Jackie Chan,Jaden Smith,Wenwen Han,Taraji P. Henson,Rongguang Yu gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. 2010 yapımı filmi Harald Zwart yönetmiştir.

Waiting For Superman filmi full izle


George Reeves,Anthony Black,Geoffrey Canada,Daisy Esparza,Bianca Hill , Waiting For Superman filminin başrollerini üstleniyor. Davis Guggenheim Yapıtı bir film ! Nefes kesecek 102 dklık film sizleri bekliyor. 2010 yapımı filmi Davis Guggenheim yönetmiştir. Davis Guggenheim ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor..

Kardeşimden Sonra filmi full izle


Nefes kesecek 99 dklık film sizleri bekliyor. 2010 yapımı filmi Burr Steers yönetmiştir. Filmin yönetmeni ise Burr Steers . Filmin yapımcılığını Marc Platt üstlenmiştir. Filmin başrollerinde ise Zac Efron,Amanda Crew,Ray Liotta,Kim Basinger,Chris Massoglia gibi kaliteli isimler bulunuyor.

Ye Dua Et Sev filmi full izle


Julia Roberts,James Franco,Javier Bardem,Viola Davis,Richard Jenkins , Ye Dua Et Sev filminin başrollerini üstleniyor. Nefes kesecek 133 dklık film sizleri bekliyor. Ryan Murphy ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Brad Pitt Yapıtı bir film ! 2010 yapımı filmi Ryan Murphy yönetmiştir.

Sosyal Ağ filmi full izle


Sosyal Ağ , Justin Timberlake,Andrew Garfield,Jesse Eisenberg,Malese Jow,Brenda Song gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. David Fincher ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Nefes kesecek 120 dklık film sizleri bekliyor. Sosyal Ağ yapımcısı ise Kevin Spacey . 2010 yapımı filmi David Fincher yönetmiştir.

NewYork´ta Beş Minare filmi vizyon tarihi


Haluk Bilginer,Engin Altan Düzyatan,Ali Sürmeli,Danny Glover,Mahsun Kırmızıgül , NewYork´ta Beş Minare filminin başrollerini üstleniyor. 2010 yapımı filmi Mahsun Kırmızıgül yönetmiştir. Filmin yapımcılığını Murat Tokat üstlenmiştir. Nefes kesecek 110 dklık film sizleri bekliyor. Filmin yönetmeni ise Mahsun Kırmızıgül .

Prensesin Uykusu filmi full izle


Nefes kesecek 110 dklık film sizleri bekliyor. Prensesin Uykusu yapımcısı ise Mustafa Oğuz . Filmin başrollerinde ise Alican Yücesoy,Ayşe Nil Şamlıoğlu,Sevinç Erbulak,Genco Erkal,Çağlar Çorumlu gibi kaliteli isimler bulunuyor. Yönetmen koltuğunda Çağan Irmak bulunmaktadır. 2010 yapımı filmi Çağan Irmak yönetmiştir.

Av Mevsimi filmi hakkında


Av Mevsimi yapımcısı ise Yavuz Turgul . 2010 yapımı filmi Yavuz Turgul yönetmiştir. Yönetmen koltuğunda Yavuz Turgul bulunmaktadır. Nefes kesecek 140 dklık film sizleri bekliyor. Filmin başrollerinde ise Cem Yılmaz,Şener Şen,Çetin Tekindor,Okan Yalabık,Rıza Kocaoğlu gibi kaliteli isimler bulunuyor.

Başımıza Gelenler film özeti


Nefes kesecek 114 dklık film sizleri bekliyor. 2010 yapımı filmi Greg Berlanti yönetmiştir. Filmin başrollerinde ise Josh Duhamel,Katherine Heigl,Josh Lucas,Christina Hendricks,Melissa Mccarthy gibi kaliteli isimler bulunuyor. Başımıza Gelenler yapımcısı ise Katherine Heigl . Yönetmen koltuğunda Greg Berlanti bulunmaktadır.

Zeitgeist: Yol Almak filmini hd izle


Peter Joseph Yapıtı bir film ! 2011 yapımı filmi Peter Joseph yönetmiştir. Filmin yönetmeni ise Peter Joseph . Nefes kesecek 160 dklık film sizleri bekliyor. Peter Joseph,Jacque Fresco,Colin Campbell,Richard Wilkinson,Gábor Máté , Zeitgeist: Yol Almak filminin başrollerini üstleniyor.

Kayıp Sevgililer filmi full izle


Kayıp Sevgililer , Jennifer Love Hewitt,Sean Faris,Betty White,Nadia Dajani,Lori Beth Edgeman gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Kenneth Atchity Yapıtı bir film ! Nefes kesecek 100 dklık film sizleri bekliyor. 2011 yapımı filmi Darnell Martin yönetmiştir. Filmin yönetmeni ise Darnell Martin .

İncir Reçeli filmini hd izle


Filmin yapımcılığını Aytaç Ağırlar üstlenmiştir. 2010 yapımı filmi Aytaç Ağırlar yönetmiştir. Nefes kesecek 94 dklık film sizleri bekliyor. Melike Güner,Halil Sezai Paracıkoğlu,Sinan Çalışkanoğlu,Mustafa Uzunyılmaz,Selim Akgül , İncir Reçeli filminin başrollerini üstleniyor. Aytaç Ağırlar ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor..

Siyah Kuğu filmi izle


Filmin yönetmeni ise Darren Aronofsky . Nefes kesecek 108 dklık film sizleri bekliyor. Filmin başrollerinde ise Natalie Portman,Mila Kunis,Vincent Cassel,Winona Ryder,Barbara Hershey gibi kaliteli isimler bulunuyor. 2010 yapımı filmi Darren Aronofsky yönetmiştir. Filmin yapımcılığını Darren Aronofsky üstlenmiştir.

Kolpaçino: Bomba filmi izle


Yönetmen koltuğunda Şafak Sezer bulunmaktadır. Şafak Sezer,Aydemir Akbaş,Arzu Yanardağ,Ali Çatalbaş,Orhan Aydın , Kolpaçino: Bomba filminin başrollerini üstleniyor. Nefes kesecek 92 dklık film sizleri bekliyor. Kolpaçino: Bomba yapımcısı ise Şahin Alparslan . 2011 yapımı filmi Şafak Sezer yönetmiştir.

Kaybedenler Kulübü filmi


Filmin yapımcılığını Tolga Örnek üstlenmiştir. Filmin başrollerinde ise Nejat İşler,Yiğit Özşener,Rıza Kocaoğlu,Ahu Türkpençe,Onur Ünsal gibi kaliteli isimler bulunuyor. Nefes kesecek 105 dklık film sizleri bekliyor. 2011 yapımı filmi Tolga Örnek yönetmiştir. Yönetmen koltuğunda Tolga Örnek bulunmaktadır.

Yaşam Şifresi filmini hd izle


Yaşam Şifresi , Jake Gyllenhaal,Michelle Monaghan,Vera Farmiga,Jeffrey Wright,Cas Anvar gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Nefes kesecek 93 dklık film sizleri bekliyor. Mark Gordon Yapıtı bir film ! 2011 yapımı filmi Duncan Jones yönetmiştir. Yönetmen koltuğunda Duncan Jones bulunmaktadır.