12/04/13

4 Aralık 2013 Çarşamba

Hükümet Kadın 2 filmi izle


Nefes kesecek 105 dklık film sizleri bekliyor. Filmin başrollerinde ise Demet Akbağ,Sermiyan Midyat,Mahir İpek,Gülhan Tekin,Burcu Gönder gibi kaliteli isimler bulunuyor. Yönetmen koltuğunda Sermiyan Midyat bulunmaktadır. 2013 yapımı filmi Sermiyan Midyat yönetmiştir. Necati Akpınar Yapıtı bir film !

Küf filmi izle


Filmin başrollerinde ise Ercan Kesal,Tansu Biçer,Muhammet Uzuner,Ali Çoban,Serpil Goral gibi kaliteli isimler bulunuyor. 2012 yapımı filmi Ali Aydın yönetmiştir. Nefes kesecek 94 dklık film sizleri bekliyor. Yönetmen koltuğunda Ali Aydın bulunmaktadır.

Hayat Güzeldir genel bakış


Nefes kesecek 118 dklık film sizleri bekliyor. Gianluigi Braschi Yapıtı bir film ! Yönetmen koltuğunda Roberto Benigni bulunmaktadır. 1997 yapımı filmi Roberto Benigni yönetmiştir. Hayat Güzeldir , Roberto Benigni,Giorgio Cantarini,Nicoletta Braschi,Giustino Durano,Horst Buchholz gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor.

Titanik filmi izle


1997 yapımı filmi James Cameron yönetmiştir.

Forrest Gump özeti


Nefes kesecek 142 dklık film sizleri bekliyor. Genel bir özet yapacak olursak eğer ; Forrest Gump, zeka seviyesi 75 olan bir erkeğin hayatını ele alıyor. Zeka seviyesi nedeni ile devlet okullarına girmekte bile zorlanan Forrest Gump  zamanla akla mantığa uymayan başarılara imza atıyor. Her ne kadar zeka seviyesi düşük olsa da fiziksel olarak son derece sağlam olan Forrest Gump, zamanla gelişen olaylar zincirinde bizi hayal edemeyeceğimiz bir dünyaya götürüyor. . Robert Zemeckis ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. 1994 yapımı filmi Robert Zemeckis yönetmiştir. Forrest Gump , Tom Hanks,Robin Wright,Gary Sinise,Sally Field,Mykelti Williamson gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Wendy Finerman Yapıtı bir film !

Yarım Kalan Şarkı genel bakış


2012 yapımı filmi Paul Andrew Williams yönetmiştir. Gemma Arterton,Terence Stamp,Christopher Eccleston,Vanessa Redgrave,Jumayn Hunter , Yarım Kalan Şarkı filminin başrollerini üstleniyor. Yarım Kalan Şarkı yapımcısı ise Ken Marshall . Yönetmen koltuğunda Paul Andrew Williams bulunmaktadır. Nefes kesecek 93 dklık film sizleri bekliyor. Genel bir özet yapacak olursak eğer ; İstanbul Film Festivali’nde izleyen herkesi büyüleyen UNFINISHED SONG / YARIM KALAN ŞARKI’nın başrollerinde efsanevi oyuncular Terence Stamp, Vanessa Redgrave ve güzel oyuncu Gemma Arterton yer alıyor. Aksi ve huysuz Arthur, kanserle boğuşan çok sevdiği karısı Marion’un ısrarıyla yerel bir koroya katılır. Arthur, karısının neden böyle alışılmadık bir koroda aptal şarkılar söylemek istediğini anlayamaz. Koronun genç ve güzel şefi Elizabeth, tüm gruba yaşam sevgisi ve enerji aşılarken, Arthur kendisine hiçbir şey için geç olmadığını ispatlayacaktır. İngiliz Bağımsız Film Ödüllerinde üç dalda aday olan film için Celine Dion, 2013 sonunda çıkacak albümünde yer alacak “Unfinished Songs" şarkısını kaydetti. .