01/21/14

21 Ocak 2014 Salı

Genome Hazard filmi hakkında


Filmin yapımcılığını Hidemi Satani üstlenmiştir. Genome Hazard , Kim Hyo-jin,Yoko Maki,Hidetoshi Nishijima,Masatô Ibu,Nahana gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. 2014 yapımı filmi Sung-su Kim yönetmiştir. Nefes kesecek 120 dklık film sizleri bekliyor. Sung-su Kim ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor..

Benim Kedimi Bakıma Alın filmi


Filmin yapımcılığını Seoung-jae Cha üstlenmiştir. 2001 yapımı filmi Jae-eun Jeong yönetmiştir. Yönetmen koltuğunda Jae-eun Jeong bulunmaktadır. Filmin başrollerinde ise Lee Yo-won,Doona Bae,Ji-young Ok,Eung-sil Lee,Eung-ju Lee gibi kaliteli isimler bulunuyor. Nefes kesecek 112 dklık film sizleri bekliyor.

Pain filmi full izle


-




Tür :

-





Yönetmen :
 -




Oyuncular :
 -





Senaryo :
 -


Yapımcı :

 -








Film Özeti

"Pain" asla acı duymayan bir adamla, duygusal bir kadının aşk hikâyesi












Tweet yapımı filmi yönetmiştir. Filmin başrollerinde ise null gibi kaliteli isimler bulunuyor.

Cinemanovels filmi full izle


2013 yapımı filmi Terry Miles yönetmiştir. Filmin yönetmeni ise Terry Miles . Nefes kesecek 89 dklık film sizleri bekliyor. Cinemanovels , Katharine Isabelle,Lauren Lee Smith,Jennifer Beals,Ben Cotton,Kett Turton gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Cinemanovels yapımcısı ise Lauren Lee Smith .

The Night Comes For Us filmi


2014 yapımı filmi Timo Tjahjanto yönetmiştir. Yayan Ruhian,Julie Estelle,Joe Taslim , The Night Comes For Us filminin başrollerini üstleniyor. Timo Tjahjanto ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Filmin yapımcılığını Nate Bolotin üstlenmiştir.

The Tale of Tales filmi hakkında


2014 yapımı filmi Matteo Garrone yönetmiştir. The Tale of Tales , Salma Hayek,Vincent Cassel gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Matteo Garrone Yapıtı bir film ! Matteo Garrone ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor..

Haitai Nanafa filmi izle


2012 yapımı filmi Hiroshi Kimura yönetmiştir. Haitai Nanafa , Ruka Matsuda,Rei Matsuzaki,Karin Yabiku,Ritsu Yonamine,Hiromi Igarashi gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Yönetmen koltuğunda Hiroshi Kimura bulunmaktadır.

Paris Countdown filmi


2013 yapımı filmi Edgar Marie yönetmiştir. Filmin yönetmeni ise Edgar Marie . Carlo Brandt,Olivier Marchal,Reda Kateb,Francis Renaud,Jacques Gamblin , Paris Countdown filminin başrollerini üstleniyor.

The Interview (II) filmini hd izle


Nefes kesecek 80 dklık film sizleri bekliyor. Dustin Fairbanks Yapıtı bir film ! Brigitte Kali Canales,Eric Aragon,Elaina Christina,Kilian Lee Suchocki,Jim Story , The Interview (II) filminin başrollerini üstleniyor. Dustin Fairbanks ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. 2013 yapımı filmi Dustin Fairbanks yönetmiştir.

Solomon Grundy filmini hd izle


Nefes kesecek 75 dklık film sizleri bekliyor. Filmin yapımcılığını Henry Fernaine üstlenmiştir. Yönetmen koltuğunda Mattson Tomlin bulunmaktadır. Filmin başrollerinde ise Neville Archambault,Christopher Birk,Bob Brader,Logan Riley Bruner,Makenzie Caine gibi kaliteli isimler bulunuyor. 2013 yapımı filmi Mattson Tomlin yönetmiştir.

Harp Vagonu filmine genel bakış


Harp Vagonu , Kirk Douglas,John Wayne,Bruce Dern,Howard Keel,Emilio Fernández gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Yönetmen koltuğunda Burt Kennedy bulunmaktadır. 1967 yapımı filmi Burt Kennedy yönetmiştir. Nefes kesecek 120 dklık film sizleri bekliyor.

Harodim filmine genel bakış


2012 yapımı filmi Paul Finelli yönetmiştir. Harodim , Travis Fimmel,Peter Fonda,Michael Desante gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Paul Finelli ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Nefes kesecek 90 dklık film sizleri bekliyor. Filmin yapımcılığını Thomas Feldkircher üstlenmiştir.

Lovesick - Aşk Hastası filmi izle


Bo-lin Chen,Ariel Lin,Li Yi Feng , Lovesick - Aşk Hastası filminin başrollerini üstleniyor. 2011 yapımı filmi yönetmiştir.

Seena Thana film özeti


Seena Thana , Prasanna,Vadivelu,Riyaz Khan,Delhi Ganesh,Manivannan gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. 2007 yapımı filmi yönetmiştir.

Savaşın Çiçekleri filmine genel bakış


Filmin başrollerinde ise Christian Bale,Ni Ni,Xinyi Zhang,Dawei Tong,Xiting Han gibi kaliteli isimler bulunuyor. Savaşın Çiçekleri yapımcısı ise Weiping Zhang . Nefes kesecek 146 dklık film sizleri bekliyor. Yönetmen koltuğunda Yimou Zhang bulunmaktadır. 2011 yapımı filmi Yimou Zhang yönetmiştir.

Kelimeler ve Resimler filmi hakkında


Yönetmen koltuğunda Fred Schepisi bulunmaktadır. Kelimeler ve Resimler , Clive Owen,Juliette Binoche,Amy Brenneman,Keegan Connor Tracy,Valerie Tian gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Kelimeler ve Resimler yapımcısı ise Gerald Di Pego . 2014 yapımı filmi Fred Schepisi yönetmiştir.

Fun Size filmi


-




Tür :

-





Yönetmen :
 -




Oyuncular :
 -





Senaryo :
 -


Yapımcı :

 -

















Tweet yapımı filmi yönetmiştir. null , Fun Size filminin başrollerini üstleniyor.

don filmi full izle


-




Tür :

-





Yönetmen :
 -




Oyuncular :
 -





Senaryo :
 -


Yapımcı :

 -

















Tweet yapımı filmi yönetmiştir. null , don filminin başrollerini üstleniyor.

Blue Jasmine filmi vizyon tarihi


Blue Jasmine , null gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. -




Tür :

-





Yönetmen :
 -




Oyuncular :
 -





Senaryo :
 -


Yapımcı :

 -

















Tweet yapımı filmi yönetmiştir.

Kayda Kanoon film özeti


Nefes kesecek 150 dklık film sizleri bekliyor. Akshay Kumar,Anupam Kher,Paresh Rawal,Aruna Irani,Sudesh Berry , Kayda Kanoon filminin başrollerini üstleniyor. 1993 yapımı filmi yönetmiştir.

Dead Draw filmi full izle


Filmin yapımcılığını Faust Checho üstlenmiştir. 2015 yapımı filmi yönetmiştir. Gil Bellows,Michael Eklund,Bitsie Tulloch,Slaine,Brittany Shaw , Dead Draw filminin başrollerini üstleniyor.

Death Rang filmine genel bakış


Mindy Robinson,Carlos Ramirez,Burgandi Phoenix,Jeffery Davis , Death Rang filminin başrollerini üstleniyor. 2015 yapımı filmi yönetmiştir. Dan Frank Yapıtı bir film !

Mata Hari: Her True Story filmi full izle


2015 yapımı filmi yönetmiştir. Filmin başrollerinde ise null gibi kaliteli isimler bulunuyor.

Waqt Hamara Hai filmine genel bakış


1993 yapımı filmi Bharat Rangachary yönetmiştir. Nefes kesecek 148 dklık film sizleri bekliyor. Akshay Kumar,Anupam Kher,Sunil Shetty,Ayesha Jhulka,Aruna Irani , Waqt Hamara Hai filminin başrollerini üstleniyor. Filmin yönetmeni ise Bharat Rangachary . Filmin yapımcılığını Sajid Nadiadwala üstlenmiştir.