12/02/13

2 Aralık 2013 Pazartesi

Sevgi Taşı filmi


Filmin başrollerinde ise Gökhan Mumcu,Zelal Dere,Ece Pirim,Mehmet Ulay,Mekiye Kızılkaya gibi kaliteli isimler bulunuyor. Ahmet Hoşsöyler ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Sevgi Taşı içeriğinden kısaca bahsetmek gerekirse ; Mehmet, annesinin anlattığı masaldaki gibi kendisi ve etrafındakilerin hayatını değiştireceğine inandığı "Sevgi Taşı'nı" aramaktadır. Masala göre, Sevgi Taşı Hz. Süleyman'a aittir. Bu taşın Hz. Süleyman tarafından surları bir arada tutsun, bütün ayrılıklara, hastalıklara şifa olsun diye, surların aralarına saklandığına inanılmıştır. İşte Mehmet'te çevresindeki olumsuzlukları düzeltmek için, her gün sur bedenlerinde Sevgi Taşı'nı aramaktadır. Mehmet'in hikayesi ile birlikte altı çocuklu bir ailenin tek kız çocuğu olan ziraat mühendisi Dicle ile Eskişehirli doktor Hakan'ın arasında geçen aşkı, diğer kardeşlerin sıcak hikayelerini ve komşuları Ermeni Mirgiç efendinin kızı Ani ile kültürel farklılıklarından dolayı bir araya gelemeyen Mustafa'nın dramını işleyen sevgi dolu bir filmdir. Sevgi Taşı yapımcısı ise Sevinç Gül Akdere . 2013 yapımı filmi Ahmet Hoşsöyler yönetmiştir.

Elysium: Yeni Cennet genel bakış


Filmin yapımcılığını Bill Block üstlenmiştir. 2013 yapımı filmi Neill Blomkamp yönetmiştir. Filmin başrollerinde ise Matt Damon,Jodie Foster,William Fichtner,Alice Braga,Sharlto Copley gibi kaliteli isimler bulunuyor. Elysium: Yeni Cennet içeriğinden kısaca bahsetmek gerekirse ; Yıl 2154, insanlar iki sınıfa ayrılıyorlar: bir grup çok varlıklı olup Elysium adı verilen bir uzay istasyonunda yaşıyorlar, geriye kalanlarsa çok kalabalık bir nüfus olarak çökmüş, yıkılmış dünyada yaşam savaşı veriyorlar. Dünyada yaşayan insanlar umutsuzca gezegenin suç ve yoksulluk ortamından kaçmaya çalışıyorlar ve birçoklarının Elysium’daki medikal imkanlara ihtiyaçları var. Ancak, Elysium’dakiler dünyadan göçü yasaklayan yasalar doğrultusunda yurttaşlarının “lüks” yaşantısını koruyabilmek için herşeyi yapmaya hazırlar. Bu iki dünya arasında eşitiği sağlayabilecek tek kişi ise Elysium’a gitmekten başka çaresi olmayan sıradan bir adam olan Max (Matt Damon). İstemeyerek de olsa Max çok tehlikeli bir görev üstlenerek Elysium’un Sekreteri Delacourt’un (Jodie Foster) güçlerine karşı gelmek zorunda. Ancak, başarılı olduğu takdirde sadece kendi hayatını değil, Dünya’da yaşayan milyonların hayatını da kurtarabilir... Neill Blomkamp ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Nefes kesecek 137 dklık film sizleri bekliyor.

Erkek Tarafı Testosteron filmi izle


Erkek Tarafı Testosteron konusu ise ; Her şey nikâh salonunda evlenmek üzere olan gelinin salondaki konuklardan biriyle öpüşmesiyle başlar. Nikâh salonu savaş alanına döner. Ortalık yatışınca kavganın tarafları olan 7 adam ünlü gelinin neden bir bilim adamıyla olan ilişkisini nikâh salonunda bitirmeye çalıştığını tartışır. Gece boyunca “kadınlar” üzerinden konuşurlar.

Film 22 Kasım 2013'te gösterime girdi. Filmin başrollerinde ise Mert Fırat,Onur Ünsal,Emre Karayel,Timur Acar,Metin Coşkun gibi kaliteli isimler bulunuyor. Filmin yönetmeni ise İlksen Başarır . 2013 yapımı filmi İlksen Başarır yönetmiştir. Sevil Demirci Yapıtı bir film !

Sona Doğru hakkında


2013 yapımı filmi J.C. Chandor yönetmiştir. Nefes kesecek 106 dklık film sizleri bekliyor. Neal Dodson Yapıtı bir film ! Yönetmen koltuğunda J.C. Chandor bulunmaktadır. Filmin başrollerinde ise Robert Redford gibi kaliteli isimler bulunuyor. Genel bir özet yapacak olursak eğer ; Hint Okyanusu'nda tek başına gezinti yapan bir adam, yatının bir gemi konteynırına çarpması üzerine bilincini kaybeder. Uyandığında bilinci yerinde değildir ve kazayı yavaş yavaş hatırlamaya başlar. Telsiz, radyo ve navigasyon ekipmanını kaybetmiştir ve vahşi bir fırtınanın tam ortasında kalmıştır. Teknik donanımları olmadan bir hiç olan adam direnişi ve tecrübeli denizcilik geçmişi sayesinde hayatta kalacağına inanmaktadır. .

Hayatboyu hakkında


Hayatboyu özeti ise ; İlk filmi Köprüdekiler ile İstanbul, Adana ve Ankara Film Festivalleri´nde en iyi film ödüllerini alan Aslı Özge´nin yeni filmi Hayatboyu, dünya prömiyerini 63. Berlin Film Festivali´nde yaptı. Film, sorunlarının çözümü ayrılık olabilecekken birbirlerinden kopamamanın duygusal sıkışıklığını yaşayan evli bir çiftin hikâyesini anlatıyor. . 2013 yapımı filmi Aslı Özge yönetmiştir. Gizem Akman,Süreyya Güzel,Haktan Pak,Onur Dikmen,Canan Öztürk , Hayatboyu filminin başrollerini üstleniyor. Filmin yapımcılığını Nadir Öperli üstlenmiştir. Filmin yönetmeni ise Aslı Özge .

Hayatboyu full izle


Filmin başrollerinde ise Gizem Akman,Süreyya Güzel,Haktan Pak,Onur Dikmen,Canan Öztürk gibi kaliteli isimler bulunuyor. Genel bir özet yapacak olursak eğer ; İlk filmi Köprüdekiler ile İstanbul, Adana ve Ankara Film Festivalleri´nde en iyi film ödüllerini alan Aslı Özge´nin yeni filmi Hayatboyu, dünya prömiyerini 63. Berlin Film Festivali´nde yaptı. Film, sorunlarının çözümü ayrılık olabilecekken birbirlerinden kopamamanın duygusal sıkışıklığını yaşayan evli bir çiftin hikâyesini anlatıyor. . Filmin yönetmeni ise Aslı Özge . Filmin yapımcılığını Nadir Öperli üstlenmiştir. 2013 yapımı filmi Aslı Özge yönetmiştir.

Pardon hakkında


2005 yapımı filmi Mert Baykal yönetmiştir. Pardon yapımcısı ise Sinan Çetin . Nefes kesecek 85 dklık film sizleri bekliyor. Filmin başrollerinde ise Rasim Öztekin,Erol Günaydın,Zeki Alasya,Ferhan Şensoy,Sermiyan Midyat gibi kaliteli isimler bulunuyor. Pardon konusu ise ; İbrahim, Aydın ve Muzaffer çok yakın 3 arkadaştır. İbrahim, resmi üniforma görmekten çok rahatsız olan biridir. İbrahim, bir gün resmi üniformalı birisiyle karşılaşınca hemen oradan kaçmak ister ancak durumdan şüphelenen polis, 3 arkadaşı da içeri alır. Suçsuz yere 6,5 yıl hapis yatan arkadaşlar sonunda dışarı çıkmayı başarır. Yönetmen koltuğunda Mert Baykal bulunmaktadır.

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak hd izle


Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak yapımcısı ise Suzanne Collins . Nefes kesecek 146 dklık film sizleri bekliyor. 2013 yapımı filmi Francis Lawrence yönetmiştir. Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak , Jennifer Lawrence,Josh Hutcherson,Elizabeth Banks,Liam Hemsworth,Woody Harrelson gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Yönetmen koltuğunda Francis Lawrence bulunmaktadır. Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak konusu ise ; Katniss Everdeen’in Peeta Mellark ile birlikte 74. Geleneksel Açlık Oyunları’nı kazanmalarıyla birlikte güvenli bir şekilde eve dönmeleriyle başlıyor. Kazanmak, geriye dönüp ailelerini ve yakın arkadaşlarını bırakmaları ve Zafer Turu’nu gerçekleştirmeleri anlamına geliyor. Katniss’in bir isyanın patlamak üzere olduğunu hissetmesinin yanısıra; Capitol, Başkan Snow 75. Geleneksel Açlık Oyunları’nı (Çeyrek Asır Oyunları) hazırlarken halen kontrolü elde tutuyor – fakat bu oyun, Panem’i sonsuza dek değiştirecek.

Bir Vampir Hikayesi vizyon tarihi


Filmin yapımcılığını Stephen Woolley üstlenmiştir. 2012 yapımı filmi Neil Jordan yönetmiştir. Filmin başrollerinde ise Gemma Arterton,Saoirse Ronan,Jonny Lee Miller,Sam Riley,Tom Hollander gibi kaliteli isimler bulunuyor. Filmin yönetmeni ise Neil Jordan . Genel bir özet yapacak olursak eğer ; İki gizemli kadın deniz kenarındaki bir yere sığınırlar. Clara ıssız konukevi Byzantium’da barınmalarını sağlayan yalnız Noel ile tanışır. Eleanor ise Frank’le arkadaş olur ve ona ölümcül sırlarından bahseder. İki kadın aslında 200 yıl önce doğmuştur ve insan kanıyla beslenmektedir. Sırları yayılmaya başladıkça, geçmişleri onları yakalar ve ölümcül sonuçlar doğurur. .

Danışman hd izle


Filmin başrollerinde ise Brad Pitt,Cameron Diaz,Penélope Cruz,Javier Bardem,Michael Fassbender gibi kaliteli isimler bulunuyor. Danışman içeriğinden kısaca bahsetmek gerekirse ; Başarılı bir avukat olan Counselor, son zamanlarda yaşadığı ekonomik sıkıntılardan dolayı adeletin iki yanında da yer alan bir karar verir ve kendisini uyuşturucu ticaretin ortasında bulur. Bu kararıyla birlikte Reiner isminde bir iş adamıyla iş yapamaya başlar. Girdiği ekiple birlikte uyuşturucu sevkiyatı planlar ancak bekledikleri gibi gerçekleşmez ve kendilerini bir can pazarı içerisinde bulurlar. Ridley Scott Yapıtı bir film ! Ridley Scott ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. 2013 yapımı filmi Ridley Scott yönetmiştir.