12/06/13

6 Aralık 2013 Cuma

Kaptan Phillips filmini hd izle


Nefes kesecek 106 dklık film sizleri bekliyor. Yönetmen koltuğunda Paul Greengrass bulunmaktadır. Filmin başrollerinde ise Tom Hanks,Catherine Keener,Corey Johnson,Max Martini,John Magaro gibi kaliteli isimler bulunuyor. 2013 yapımı filmi Paul Greengrass yönetmiştir. Michael De Luca Yapıtı bir film !

Saroyan Ülkesi filmi izle


Kevork Malikyan,Sevinç Erol,Ara Mgrdician,Artur Norikyan,Yalçın Çilingir , Saroyan Ülkesi filminin başrollerini üstleniyor. Özcan Alper Yapıtı bir film ! Filmin yönetmeni ise Lusin Dink . 2013 yapımı filmi Lusin Dink yönetmiştir.

Mc Dandik filmi vizyon tarihi


Nefes kesecek 105 dklık film sizleri bekliyor. 2013 yapımı filmi Ragga Oktay yönetmiştir. Filmin başrollerinde ise Sümer Tilmaç,Lemi Filozof,Ragga Oktay,Özay Fecht,Gülüm Baltacıgil gibi kaliteli isimler bulunuyor. Ragga Oktay ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor..

Kızım İçin filmi vizyon tarihi


Kemal Seden Yapıtı bir film ! Kızım İçin , Yetkin Dikinciler,Eda Ece,İnci Türkay,Berke Üzrek,Yakup Yavru gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. 2013 yapımı filmi Hakan Haksun yönetmiştir. Hakan Haksun ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor..

Yozgat Blues filmi


Nefes kesecek 92 dklık film sizleri bekliyor. 2013 yapımı filmi Mahmut Fazıl Coşkun yönetmiştir. Mahmut Fazıl Coşkun ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Yozgat Blues yapımcısı ise Fabian Gasmia . Nadir Sarıbacak,Ercan Kesal,Tansu Biçer,Ayça Damgacı , Yozgat Blues filminin başrollerini üstleniyor.