01/31/14

31 Ocak 2014 Cuma

Son Umut filmi hakkında


Filmin yönetmeni ise Alfonso Cuarón . Clive Owen,Michael Caine,Ed Westwick,Julianne Moore,Charlie Hunnam , Son Umut filminin başrollerini üstleniyor. 2006 yapımı filmi Alfonso Cuarón yönetmiştir. Eric Newman Yapıtı bir film ! Nefes kesecek 109 dklık film sizleri bekliyor.

Eragon filmine genel bakış


Eragon yapımcısı ise John Davis . Stefan Fangmeier ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Nefes kesecek 104 dklık film sizleri bekliyor. Djimon Hounsou,Sienna Guillory,John Malkovich,Jeremy Irons,Edward Speleers , Eragon filminin başrollerini üstleniyor. 2006 yapımı filmi Stefan Fangmeier yönetmiştir.

Müzede Bir Gece filmi izle


Nefes kesecek 108 dklık film sizleri bekliyor. Yönetmen koltuğunda Shawn Levy bulunmaktadır. 2006 yapımı filmi Shawn Levy yönetmiştir. Robin Williams,Ben Stiller,Owen Wilson,Carla Gugino,Paul Rudd , Müzede Bir Gece filminin başrollerini üstleniyor. Filmin yapımcılığını Chris Columbus üstlenmiştir.

Nightmare Detective filmine genel bakış


Nightmare Detective yapımcısı ise Shinya Tsukamoto . Shinya Tsukamoto ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Nefes kesecek 106 dklık film sizleri bekliyor. 2006 yapımı filmi Shinya Tsukamoto yönetmiştir. Nightmare Detective , Yoshio Harada,Masanobu Ando,Ren Osugi,Shinya Tsukamoto,Ryuhei Matsuda gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor.

Neşeli Ayaklar filmi hakkında


Bruce Berman Yapıtı bir film ! 2006 yapımı filmi George Miller yönetmiştir. Nefes kesecek 108 dklık film sizleri bekliyor. null , Neşeli Ayaklar filminin başrollerini üstleniyor. Filmin yönetmeni ise George Miller .

Loco'nun Ateşi filmini hd izle


Filmin başrollerinde ise Patricia López,Mariana Loyola,Emilio Bardi,Luis Dubó,Loreto Moya gibi kaliteli isimler bulunuyor. Filmin yönetmeni ise Andrés Wood . Andrés Wood Yapıtı bir film ! Nefes kesecek 97 dklık film sizleri bekliyor. 2001 yapımı filmi Andrés Wood yönetmiştir.

Ha-buah filmi full izle


Filmin yönetmeni ise Eytan Fox . Filmin yapımcılığını Leon Edery üstlenmiştir. Nefes kesecek 107 dklık film sizleri bekliyor. Daniela Virtzer,Shredi Jabarin,Ohad Knoller,Alon Friedman,Zohar Liba , Ha-buah filminin başrollerini üstleniyor. 2006 yapımı filmi Eytan Fox yönetmiştir.

Başkalarının Hayatı filmi hakkında


Yönetmen koltuğunda Florian Henckel von Donnersmarck bulunmaktadır. Başkalarının Hayatı , Sebastian Koch,Ulrich Mühe,Martina Gedeck,Ulrich Tukur,Martin Brambach gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. 2007 yapımı filmi Florian Henckel von Donnersmarck yönetmiştir. Nefes kesecek 137 dklık film sizleri bekliyor. Filmin yapımcılığını Quirin Berg üstlenmiştir.

Apokalipto filmi izle


Filmin yapımcılığını Mel Gibson üstlenmiştir. 2007 yapımı filmi Mel Gibson yönetmiştir. Nefes kesecek 139 dklık film sizleri bekliyor. Mel Gibson ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Rudy Youngblood,Dalia Hernandez,Amilcar Ramírez,Mayra Serbulo,Espiridion Acosta Cache , Apokalipto filminin başrollerini üstleniyor.

Pan'ın Labirenti filmine genel bakış


Filmin yapımcılığını Guillermo del Toro üstlenmiştir. Nefes kesecek 118 dklık film sizleri bekliyor. 2007 yapımı filmi Guillermo del Toro yönetmiştir. Guillermo del Toro ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Filmin başrollerinde ise Ivana Baquero,Maribel Verdu,Doug Jones,Ariadna Gil,Sergi López gibi kaliteli isimler bulunuyor.

Kusursuz Yabancı filmine genel bakış


Filmin başrollerinde ise Bruce Willis,Halle Berry,Giovanni Ribisi,Heidi Klum,Nicki Aycox gibi kaliteli isimler bulunuyor. James Foley ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. 2007 yapımı filmi James Foley yönetmiştir. Kusursuz Yabancı yapımcısı ise Elaine Goldsmith Thomas . Nefes kesecek 109 dklık film sizleri bekliyor.

Örümcek Adam 3 film özeti


Filmin başrollerinde ise Tobey Maguire,Kirsten Dunst,James Franco,Thomas Haden Church,Topher Grace gibi kaliteli isimler bulunuyor. 2007 yapımı filmi Sam Raimi yönetmiştir. Yönetmen koltuğunda Sam Raimi bulunmaktadır. Stan Lee Yapıtı bir film ! Nefes kesecek 139 dklık film sizleri bekliyor.

Tepenin Gözleri 2 filmine genel bakış


Martin Weisz ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. 2007 yapımı filmi Martin Weisz yönetmiştir. Jessica Stroup,Daniella Alonso,Derek Mears,Michael McMillian,Lee Thompson Young , Tepenin Gözleri 2 filminin başrollerini üstleniyor. Tepenin Gözleri 2 yapımcısı ise Wes Craven . Nefes kesecek 89 dklık film sizleri bekliyor.

Mr. Brooks filmi izle


Filmin yönetmeni ise Bruce A. Evans . Kevin Costner Yapıtı bir film ! 2007 yapımı filmi Bruce A. Evans yönetmiştir. Nefes kesecek 120 dklık film sizleri bekliyor. Filmin başrollerinde ise Kevin Costner,Demi Moore,Dane Cook,Danielle Panabaker,William Hurt gibi kaliteli isimler bulunuyor.

Şrek 3 film özeti


Yönetmen koltuğunda Chris Miller bulunmaktadır. Şrek 3 , null gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. 2007 yapımı filmi Chris Miller yönetmiştir. Andrew Adamson Yapıtı bir film ! Nefes kesecek 93 dklık film sizleri bekliyor.

3 Gün İçinde Öleceksin filmi full izle


Filmin başrollerinde ise Sabrina Reiter,Franziska Weisz,Karl Fischer,Michou Friesz,Amelie Jarolim gibi kaliteli isimler bulunuyor. Filmin yönetmeni ise Andreas Prochaska . 3 Gün İçinde Öleceksin yapımcısı ise Helmut Grasser . 2007 yapımı filmi Andreas Prochaska yönetmiştir. Nefes kesecek 97 dklık film sizleri bekliyor.

28 Hafta Sonra filmi vizyon tarihi


Filmin yönetmeni ise Juan Carlos Fresnadillo . Filmin başrollerinde ise Jeremy Renner,Rose Byrne,Imogen Poots,Harold Perrineau Jr.,Idris Elba gibi kaliteli isimler bulunuyor. Danny Boyle Yapıtı bir film ! Nefes kesecek 100 dklık film sizleri bekliyor. 2007 yapımı filmi Juan Carlos Fresnadillo yönetmiştir.

Simpsonlar: Sinema Filmi filmi izle


Filmin başrollerinde ise Yeardley Smith,Marcia Wallace,Billie Joe Armstrong gibi kaliteli isimler bulunuyor. Nefes kesecek 87 dklık film sizleri bekliyor. Simpsonlar: Sinema Filmi yapımcısı ise Matt Groening . 2007 yapımı filmi David Silverman yönetmiştir. Filmin yönetmeni ise David Silverman .

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı filmi full izle


2007 yapımı filmi David Yates yönetmiştir. Nefes kesecek 138 dklık film sizleri bekliyor. Yönetmen koltuğunda David Yates bulunmaktadır. Helena Bonham Carter,Emma Watson,Robert Pattinson,Daniel Radcliffe,Gary Oldman , Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı filminin başrollerini üstleniyor. David Heyman Yapıtı bir film !

Ratatuy filmini hd izle


Nefes kesecek 111 dklık film sizleri bekliyor. Filmin başrollerinde ise null gibi kaliteli isimler bulunuyor. Ratatuy yapımcısı ise Andrew Stanton . Brad Bird ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. 2007 yapımı filmi Brad Bird yönetmiştir.

Aşkın Kitabı filmini hd izle


Filmin başrollerinde ise Anne Hathaway,James McAvoy,Maggie Smith,Joe Anderson,James Cromwell gibi kaliteli isimler bulunuyor. Nefes kesecek 120 dklık film sizleri bekliyor. Robert Bernstein Yapıtı bir film ! 2007 yapımı filmi Julian Jarrold yönetmiştir. Julian Jarrold ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor..

İyi Şanslar Chuck filmine genel bakış


Mike Karz Yapıtı bir film ! Filmin yönetmeni ise Mark Helfrich . Nefes kesecek 96 dklık film sizleri bekliyor. 2007 yapımı filmi Mark Helfrich yönetmiştir. İyi Şanslar Chuck , Jessica Alba,Jodelle Ferland,Dane Cook,Sasha Pieterse,Chelan Simmons gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor.

Yıldız Tozu filmi full izle


2007 yapımı filmi Matthew Vaughn yönetmiştir. Yıldız Tozu yapımcısı ise Neil Gaiman . Filmin başrollerinde ise Robert De Niro,Ben Barnes,Michelle Pfeiffer,Sienna Miller,Henry Cavill gibi kaliteli isimler bulunuyor. Yönetmen koltuğunda Matthew Vaughn bulunmaktadır. Nefes kesecek 127 dklık film sizleri bekliyor.