02/08/14

8 Şubat 2014 Cumartesi

Kusursuz Fırtına filmi


Wolfgang Petersen ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. 2000 yapımı filmi Wolfgang Petersen yönetmiştir. Filmin başrollerinde ise George Clooney,Mark Wahlberg,William Fichtner,Diane Lane,Bob Gunton gibi kaliteli isimler bulunuyor. Kusursuz Fırtına yapımcısı ise Wolfgang Petersen . Nefes kesecek 130 dklık film sizleri bekliyor.

X-Men filmi izle


2000 yapımı filmi Bryan Singer yönetmiştir. X-Men yapımcısı ise Stan Lee . X-Men , Hugh Jackman,Ian McKellen,Halle Berry,James Marsden,Famke Janssen gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Nefes kesecek 104 dklık film sizleri bekliyor. Filmin yönetmeni ise Bryan Singer .

Romeo Ölmeli filmine genel bakış


Filmin yapımcılığını Joel Silver üstlenmiştir. Jet Li,Anthony Anderson,Aaliyah,DMX,Delroy Lindo , Romeo Ölmeli filminin başrollerini üstleniyor. Nefes kesecek 115 dklık film sizleri bekliyor. 2000 yapımı filmi Andrzej Bartkowiak yönetmiştir. Andrzej Bartkowiak ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor..

Vatansever filmini hd izle


2000 yapımı filmi Roland Emmerich yönetmiştir. Yönetmen koltuğunda Roland Emmerich bulunmaktadır. Nefes kesecek 165 dklık film sizleri bekliyor. Vatansever , Mel Gibson,Heath Ledger,Logan Lerman,Adam Baldwin,Jason Isaacs gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Filmin yapımcılığını Roland Emmerich üstlenmiştir.

Komşum Bir Katil filmi hakkında


Nefes kesecek 98 dklık film sizleri bekliyor. Jonathan Lynn ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. 2000 yapımı filmi Jonathan Lynn yönetmiştir. Komşum Bir Katil yapımcısı ise David Willis . Filmin başrollerinde ise Bruce Willis,Michael Clarke Duncan,Amanda Peet,Matthew Perry,Natasha Henstridge gibi kaliteli isimler bulunuyor.

İl Mare filmi izle


İl Mare , Gianna Jun,Seok-won Jeong,Jung-Jae Lee,Heung-su Kim,Choi Yoon Young gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Nefes kesecek 105 dklık film sizleri bekliyor. 2000 yapımı filmi yönetmiştir.