01/24/14

24 Ocak 2014 Cuma

Lincoln filmi izle


Filmin başrollerinde ise Joseph Gordon-Levitt,Tommy Lee Jones,Daniel Day-Lewis,Lee Pace,Sally Field gibi kaliteli isimler bulunuyor. Filmin yapımcılığını Steven Spielberg üstlenmiştir. Filmin yönetmeni ise Steven Spielberg . Nefes kesecek 150 dklık film sizleri bekliyor. 2012 yapımı filmi Steven Spielberg yönetmiştir.

Aşk Seansları film özeti


Ben Lewin ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Helen Hunt,William H. Macy,Moon Bloodgood,John Hawkes,Adam Arkin , Aşk Seansları filminin başrollerini üstleniyor. 2012 yapımı filmi Ben Lewin yönetmiştir. Doug Blake Yapıtı bir film ! Nefes kesecek 95 dklık film sizleri bekliyor.

Muhteşem ve Kudretli Oz filmini hd izle


Filmin başrollerinde ise James Franco,Mila Kunis,Rachel Weisz,Michelle Williams,Zach Braff gibi kaliteli isimler bulunuyor. Muhteşem ve Kudretli Oz yapımcısı ise Joe Roth . Nefes kesecek 130 dklık film sizleri bekliyor. Yönetmen koltuğunda Sam Raimi bulunmaktadır. 2013 yapımı filmi Sam Raimi yönetmiştir.

Dev Avcısı Jack filmi izle


Filmin yönetmeni ise Bryan Singer . Ewan McGregor,Nicholas Hoult,Eleanor Tomlinson,Bill Nighy,Stanley Tucci , Dev Avcısı Jack filminin başrollerini üstleniyor. Nefes kesecek 114 dklık film sizleri bekliyor. 2013 yapımı filmi Bryan Singer yönetmiştir. Dev Avcısı Jack yapımcısı ise Neal H. Moritz .

Sıcak Kalpler filmi izle


2013 yapımı filmi Jonathan Levine yönetmiştir. Yönetmen koltuğunda Jonathan Levine bulunmaktadır. Filmin yapımcılığını Erik Feig üstlenmiştir. Nefes kesecek 98 dklık film sizleri bekliyor. Filmin başrollerinde ise Teresa Palmer,John Malkovich,Nicholas Hoult,Dave Franco,Rob Corddry gibi kaliteli isimler bulunuyor.

Kayıp Balık Nemo 3D filmine genel bakış


Kayıp Balık Nemo 3D yapımcısı ise John Lasseter . Filmin yönetmeni ise Andrew Stanton . Kayıp Balık Nemo 3D , null gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Nefes kesecek 100 dklık film sizleri bekliyor. 2003 yapımı filmi Andrew Stanton yönetmiştir.

Iron Man 3 filmi


Shane Black ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Iron Man 3 yapımcısı ise Stan Lee . Nefes kesecek 130 dklık film sizleri bekliyor. Robert Downey Jr.,Gwyneth Paltrow,Ben Kingsley,Guy Pearce,Stan Lee , Iron Man 3 filminin başrollerini üstleniyor. 2013 yapımı filmi Shane Black yönetmiştir.

Muhteşem Gatsby filmi hakkında


Filmin yönetmeni ise Baz Luhrmann . David Merrick Yapıtı bir film ! Nefes kesecek 142 dklık film sizleri bekliyor. 2013 yapımı filmi Baz Luhrmann yönetmiştir. Filmin başrollerinde ise Leonardo DiCaprio,Tobey Maguire,Isla Fisher,Carey Mulligan,Amitabh Bachchan gibi kaliteli isimler bulunuyor.

Sihirbazlar Çetesi filmi izle


Sihirbazlar Çetesi , Morgan Freeman,Mark Ruffalo,Jesse Eisenberg,Woody Harrelson,Dave Franco gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Yönetmen koltuğunda Louis Leterrier bulunmaktadır. Filmin yapımcılığını Roberto Orci üstlenmiştir. 2013 yapımı filmi Louis Leterrier yönetmiştir. Nefes kesecek 115 dklık film sizleri bekliyor.

Man Of Steel filmini hd izle


Filmin yönetmeni ise Zack Snyder . Filmin başrollerinde ise Henry Cavill,Amy Adams,Michael Shannon,Kevin Costner,Russell Crowe gibi kaliteli isimler bulunuyor. Nefes kesecek 148 dklık film sizleri bekliyor. 2013 yapımı filmi Zack Snyder yönetmiştir. Man Of Steel yapımcısı ise Christopher Nolan .

Dünya: Yeni Bir Başlangıç film özeti


2013 yapımı filmi M. Night Shyamalan yönetmiştir. Filmin yönetmeni ise M. Night Shyamalan . Filmin başrollerinde ise Will Smith,Jaden Smith,Isabelle Fuhrman,Sophie Okonedo,Zoë Kravitz gibi kaliteli isimler bulunuyor. Dünya: Yeni Bir Başlangıç yapımcısı ise Will Smith . Nefes kesecek 106 dklık film sizleri bekliyor.

Zor Kazanç filmi full izle


Yönetmen koltuğunda Michael Bay bulunmaktadır. 2013 yapımı filmi Michael Bay yönetmiştir. Nefes kesecek 129 dklık film sizleri bekliyor. Filmin başrollerinde ise Mark Wahlberg,Dwayne Johnson,Anthony Mackie,Tony Shalhoub,Ed Harris gibi kaliteli isimler bulunuyor. Filmin yapımcılığını Michael Bay üstlenmiştir.

Wolverine film özeti


Filmin başrollerinde ise Hugh Jackman,Hal Yamanouchi,Tao Okamoto,Will Yun Lee,Svetlana Khodchenkova gibi kaliteli isimler bulunuyor. Filmin yönetmeni ise James Mangold . Wolverine yapımcısı ise Stan Lee . 2013 yapımı filmi James Mangold yönetmiştir.

Büyükler 2 filmi hakkında


2013 yapımı filmi Dennis Dugan yönetmiştir. Filmin yönetmeni ise Dennis Dugan . Adam Sandler,Kevin James,Chris Rock,Salma Hayek,David Spade , Büyükler 2 filminin başrollerini üstleniyor. Adam Sandler Yapıtı bir film ! Nefes kesecek 101 dklık film sizleri bekliyor.

Ölümsüz Polisler filmi full izle


Ryan Reynolds,Robert Knepper,Kevin Bacon,Jeff Bridges,Mary-Louise Parker , Ölümsüz Polisler filminin başrollerini üstleniyor. Nefes kesecek 90 dklık film sizleri bekliyor. Neal H. Moritz Yapıtı bir film ! 2013 yapımı filmi Robert Schwentke yönetmiştir. Yönetmen koltuğunda Robert Schwentke bulunmaktadır.

Zafere Hücum filmi hakkında


Nefes kesecek 123 dklık film sizleri bekliyor. Zafere Hücum yapımcısı ise Ron Howard . Zafere Hücum , Chris Hemsworth,Daniel Brühl,Natalie Dormer,Alexandra Maria Lara,Olivia Wilde gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. 2013 yapımı filmi Ron Howard yönetmiştir. Yönetmen koltuğunda Ron Howard bulunmaktadır.

Riddick filmi hakkında


2013 yapımı filmi David Twohy yönetmiştir. Riddick , Vin Diesel,Karl Urban,Katee Sackhoff,Nolan Gerard Funk,Jordi Molla gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Riddick yapımcısı ise Vin Diesel . Filmin yönetmeni ise David Twohy . Nefes kesecek 119 dklık film sizleri bekliyor.

Buraya Kadar filmi full izle


Nefes kesecek 107 dklık film sizleri bekliyor. Filmin yönetmeni ise Seth Rogen . Buraya Kadar yapımcısı ise Seth Rogen . Filmin başrollerinde ise Emma Watson,James Franco,Rihanna,Jason Segel,Seth Rogen gibi kaliteli isimler bulunuyor. 2013 yapımı filmi Seth Rogen yönetmiştir.

Thor: Karanlık Dünya filmini hd izle


2013 yapımı filmi Alan Taylor yönetmiştir. Chris Hemsworth,Natalie Portman,Tom Hiddleston,Anthony Hopkins,Zachary Levi , Thor: Karanlık Dünya filminin başrollerini üstleniyor. Victoria Alonso Yapıtı bir film ! Nefes kesecek 130 dklık film sizleri bekliyor. Alan Taylor ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor..

Su ve Ateş filmini hd izle


2013 yapımı filmi Özcan Deniz yönetmiştir. Filmin yapımcılığını Şükrü Avşar üstlenmiştir. Su ve Ateş , Özcan Deniz,Yasemin Allen,Kaan Çakır,Pelin Akil,Barış Yalçın gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Nefes kesecek 114 dklık film sizleri bekliyor. Özcan Deniz ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor..

Ruhlar Bölgesi Bölüm 2 filmi


Ruhlar Bölgesi Bölüm 2 , Rose Byrne,Patrick Wilson,Leigh Whannell,Ty Simpkins,Barbara Hershey gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Ruhlar Bölgesi Bölüm 2 yapımcısı ise Oren Peli . James Wan ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. 2013 yapımı filmi James Wan yönetmiştir.

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları filmine genel bakış


Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları , Martin Freeman,Richard Armitage,Ian McKellen,Cate Blanchett,Evangeline Lilly gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. 2013 yapımı filmi Peter Jackson yönetmiştir. Nefes kesecek 161 dklık film sizleri bekliyor. Filmin yapımcılığını Peter Jackson üstlenmiştir. Filmin yönetmeni ise Peter Jackson .

Senin Hikayen filmi


Tolga Örnek ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Filmin başrollerinde ise Yeşim Ceren Bozoğlu,Selma Ergeç,Timuçin Esen,Nevra Serezli,İdil Fırat gibi kaliteli isimler bulunuyor. 2013 yapımı filmi Tolga Örnek yönetmiştir.

Şöhret Tepesi filmine genel bakış


2013 yapımı filmi Paul Schrader yönetmiştir. Paul Schrader ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Braxton Pope Yapıtı bir film ! Lindsay Lohan,Nolan Gerard Funk,James Deen,Amanda Brooks,Gus Van Sant , Şöhret Tepesi filminin başrollerini üstleniyor. Nefes kesecek 99 dklık film sizleri bekliyor.