02/06/14

6 Şubat 2014 Perşembe

Daire filmi vizyon tarihi


Nefes kesecek 108 dklık film sizleri bekliyor. Atıl İnaç ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Daire , Fatih Al,Selen Uçer,Çağlar Çorumlu,Kanbolat Görkem Aslan,Mehmet Ulay gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. 2014 yapımı filmi Atıl İnaç yönetmiştir. Daire yapımcısı ise Atıl İnaç .

Muhteşem Güzellik filmi izle


Muhteşem Güzellik , Toni Servillo,Carlo Verdone,Sabrina Ferilli,Carlo Buccirosso,Lorenzo Gioielli gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Paolo Sorrentino ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. 2013 yapımı filmi Paolo Sorrentino yönetmiştir. Francesca Cima Yapıtı bir film ! Nefes kesecek 142 dklık film sizleri bekliyor.

Lego Filmi filmi hakkında


Filmin başrollerinde ise null gibi kaliteli isimler bulunuyor. 2014 yapımı filmi Chris Miller yönetmiştir. Chris Miller ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Lego Filmi yapımcısı ise Chris Miller .

Mr. Banks filmi izle


Filmin yapımcılığını Alison Owen üstlenmiştir. Mr. Banks , Emma Thompson,Tom Hanks,Ruth Wilson,Paul Giamatti,Colin Farrell gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. 2013 yapımı filmi John Lee Hancock yönetmiştir. Nefes kesecek 118 dklık film sizleri bekliyor. John Lee Hancock ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor..

Herkül: Efsane Başlıyor 3D filmi full izle


Nefes kesecek 99 dklık film sizleri bekliyor. 2014 yapımı filmi Renny Harlin yönetmiştir. Herkül: Efsane Başlıyor 3D yapımcısı ise Renny Harlin . Filmin başrollerinde ise Kellan Lutz,Gaia Weiss,Scott Adkins,Liam Mcıntyre,Roxanne Mckee gibi kaliteli isimler bulunuyor. Filmin yönetmeni ise Renny Harlin .

Para Avcısı filmine genel bakış


Martin Scorsese ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Nefes kesecek 180 dklık film sizleri bekliyor. 2013 yapımı filmi Martin Scorsese yönetmiştir. Para Avcısı , Leonardo DiCaprio,Matthew McConaughey,Jonah Hill,Jean Dujardin,Ethan Suplee gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Filmin yapımcılığını Leonardo DiCaprio üstlenmiştir.

Jurassic Park III filmini hd izle


Joe Johnston ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. 2001 yapımı filmi Joe Johnston yönetmiştir. Filmin başrollerinde ise Sam Neill,Téa Leoni,William H. Macy,Alessandro Nivola,Laura Dern gibi kaliteli isimler bulunuyor. Steven Spielberg Yapıtı bir film ! Nefes kesecek 92 dklık film sizleri bekliyor.

Şehrin Azizleri filmini hd izle


Yönetmen koltuğunda Troy Duffy bulunmaktadır. 1999 yapımı filmi Troy Duffy yönetmiştir. Şehrin Azizleri , Willem Dafoe,Norman Reedus,Sean Patrick Flanery,Billy Connolly,David Della Rocco gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Nefes kesecek 108 dklık film sizleri bekliyor. Filmin yapımcılığını Elie Samaha üstlenmiştir.

Lara Croft: Tomb Raider filmi


2001 yapımı filmi Simon West yönetmiştir. Angelina Jolie,Daniel Craig,Jon Voight,Iain Glen,Noah Taylor , Lara Croft: Tomb Raider filminin başrollerini üstleniyor. Nefes kesecek 100 dklık film sizleri bekliyor. Simon West ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Filmin yapımcılığını Colin Wilson üstlenmiştir.

Yapay Zeka filmini hd izle


Filmin yapımcılığını Stanley Kubrick üstlenmiştir. Nefes kesecek 146 dklık film sizleri bekliyor. 2001 yapımı filmi Steven Spielberg yönetmiştir. Jude Law,Clark Gregg,April Grace,Sabrina Grdevich,Adrian Grenier , Yapay Zeka filminin başrollerini üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Steven Spielberg bulunmaktadır.

Çok Özel filmini hd izle


Yönetmen koltuğunda Steven Soderbergh bulunmaktadır. Filmin yapımcılığını Gregory Jacobs üstlenmiştir. 2002 yapımı filmi Steven Soderbergh yönetmiştir. Filmin başrollerinde ise Brad Pitt,Julia Roberts,Catherine Keener,David Duchovny,Mary McCormack gibi kaliteli isimler bulunuyor. Nefes kesecek 101 dklık film sizleri bekliyor.

Nichts Bereuen filmi izle


Filmin yönetmeni ise Benjamin Quabeck . 2001 yapımı filmi Benjamin Quabeck yönetmiştir. Nefes kesecek 104 dklık film sizleri bekliyor. Nichts Bereuen , Daniel Brühl,Jessica Schwarz,Marie-lou Sellem,Rolf Kanies,Josef Heynert gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor.

Briana Loves Jenna filmi


2001 yapımı filmi Justin Sterling yönetmiştir. Filmin yapımcılığını Jenna Jameson üstlenmiştir. Nefes kesecek 92 dklık film sizleri bekliyor. Justin Sterling ismi bu filmin yönetmen koltuğuna yakışmış gözüküyor.. Briana Loves Jenna , Jenna Jameson,Briana Banks,Shay Sweet,Erik Everhard,Isabella gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor.

O Da Beni Seviyor filmi full izle


Nefes kesecek 106 dklık film sizleri bekliyor. Filmin yönetmeni ise Barış Pirhasan . 2001 yapımı filmi Barış Pirhasan yönetmiştir. O Da Beni Seviyor , Uğur Polat,Cezmi Baskın,Haluk Piyes,Şerif Sezer,Serra Yılmaz gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. O Da Beni Seviyor yapımcısı ise Mine Vargı .

Gore From Outer Space filmi vizyon tarihi


Gore From Outer Space , Hiroshi Abe,Yosiyosi Arakawa,Sadao Abe,Tomomi Kuribayashi gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Gore From Outer Space yapımcısı ise Takashige Ichis . 2001 yapımı filmi Hirohisa Sasaki yönetmiştir. Yönetmen koltuğunda Hirohisa Sasaki bulunmaktadır. Nefes kesecek 85 dklık film sizleri bekliyor.

Stuck film özeti


Yönetmen koltuğunda Lindsay Bourne bulunmaktadır. Jr Bourne,Amanda Tapping,Fred Henderson,Courtney Kramer , Stuck filminin başrollerini üstleniyor. Nefes kesecek 86 dklık film sizleri bekliyor. 2002 yapımı filmi Lindsay Bourne yönetmiştir.

Takip filmi hakkında


Filmin başrollerinde ise Lucy Russell,Jeremy Theobald,Alex Haw,John Nolan,Jennifer Angel gibi kaliteli isimler bulunuyor. Nefes kesecek 69 dklık film sizleri bekliyor. Filmin yönetmeni ise Christopher Nolan . 1998 yapımı filmi Christopher Nolan yönetmiştir. Christopher Nolan Yapıtı bir film !

Harry Potter ve Felsefe Taşı filmi full izle


Harry Potter ve Felsefe Taşı yapımcısı ise David Heyman . Yönetmen koltuğunda Chris Columbus bulunmaktadır. Filmin başrollerinde ise Emma Watson,Daniel Radcliffe,Rupert Grint,Alan Rickman,Bonnie Wright gibi kaliteli isimler bulunuyor. Nefes kesecek 152 dklık film sizleri bekliyor. 2001 yapımı filmi Chris Columbus yönetmiştir.

filmi hakkında


Filmin başrollerinde ise null gibi kaliteli isimler bulunuyor.

Ali G: Başbelası filmi full izle


Rhona Mitra,Michael Gambon,Sacha Baron Cohen,Martin Freeman,Judith Shekoni , Ali G: Başbelası filminin başrollerini üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Mark Mylod bulunmaktadır. 2002 yapımı filmi Mark Mylod yönetmiştir. Nefes kesecek 85 dklık film sizleri bekliyor. Filmin yapımcılığını Sacha Baron Cohen üstlenmiştir.

Muhteşem Ambersonlar filmi


Muhteşem Ambersonlar , Jonathan Rhys Meyers,Madeleine Stowe,Jennifer Tilly,James Cromwell,Gretchen Mol gibi isimlerle daha bi keyifli hale geliyor. Filmin yönetmeni ise Alfonso Arau . Nefes kesecek 150 dklık film sizleri bekliyor. 2002 yapımı filmi Alfonso Arau yönetmiştir. Jones Bauer Yapıtı bir film !

Tek filmi full izle


Filmin başrollerinde ise Jason Statham,Jet Li,Carla Gugino,Delroy Lindo,Doug Savant gibi kaliteli isimler bulunuyor. 2001 yapımı filmi James Wong yönetmiştir. Filmin yapımcılığını James Wong üstlenmiştir. Nefes kesecek 87 dklık film sizleri bekliyor. Yönetmen koltuğunda James Wong bulunmaktadır.